ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

13 February, 2023 - 00:01

Categories: 

Δυσκολεύτηκε αλλά πέρασε από το «Κεράμικα» η Μπαρτσελόνα

Στο «Στάντιο ντε λα Κεράμικα», η Μπαρτσελόνα χρειάστηκε να κάμψει την σθεναρή αντίσταση της Βιγιαρεάλ για να την κερδίσει με 0-1.

Οι Καταλανοί μπήκαν δυναμικά στο ματς, απειλώντας μόλις στο τρίτο λεπτό με τον Λεβαντόφσκι. Το γκολ ήταν θέμα χρόνου και τελικά ήρθε στο 18' χάρι στην όμορφη συνεργασία του Πολωνού στράικερ με τον Πέδρι με τον τελευταίο να τελειώνει ιδανικά την φάση.

Στο δεύτερο μισό, η ομάδα του Τσάβι είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς, όμως, να καταφέρει να μετατρέψει την υπέροχη της σε γκολ κι έτσι το 0-1 παρέμεινε το τελικό σκορ του αγώνα.

Με την νίκη της αυτή, η «Μπάρτσα» αύξησε την διαφορά της στους 11 από την δεύτερη Ρεάλ και είναι πλέον το φαβορί για τον τίτλο. Η Βιγιαρεάλ, από την άλλη, έχει «κολλήσει» στην μέση της βαθμολογίας, βρισκόμενη στην 8η θέση.

 

 

Στο «Χοσέ Ζορίγια», οι τερματοφύλακες ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές, καθώς Ρεάλ Βαγιαδολίδ και Οσασούνα έμειναν στο 0-0.

Η κάθε ομάδα είχε και από ένα ημίχρονο με τους γηπεδούχους να κυριαρχούν στο πρώτο και την Οσασούνα να είναι πιο απειλητική στο δεύτερο, έχοντας και δοκάρι στο 54' με τον Άβιλα. Οι δύο κίπερ, όμως, «κατέβασαν ρολά» και το ματς τελείωσε με λευκή ισοπαλία.

Η Οσασούνα βρίσκεται στην ένατη θέση, έχοντας φτάσει τους 30 βαθμούς, ενώ η Βαγιαδολίδ βρίσκεται τέσσερις θέσεις πιο κάτω με 24 βαθμούς.