ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

22 April, 2023 - 19:29

Categories: 

Δύσκολα η Λίβερπουλ, μαίνεται η μάχη του υποβιβασμού

Δύσκολο ήταν το έργο των «Ρεντς» απέναντι στην Φόρεστ, αλλά τελικά κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση τους και να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Ο Ντιόγκο Ζότα άνοιξε το σκορ στο 47' με κοντινή προβολή έπειτα από την εκτέλεση κόρνερ του Άρνολντ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν απάντηση και τέσσερα λεπτά μετά, ο Νίκο Γουίλιαμς έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Η Λίβερπουλ επανέκτησε το γρήγορα το προβάδισμα και συγκεκριμένα στο 55', με τον Ζότα να χτυπά ξανά, αυτή τη φορά με όμορφο κατέβασμα και τελείωμα. Η Φόρεστ δεν θα τα παρατούσε τόσο εύκολα και ισοφάρισε ξανά, χάρι στο γκολ του Γκιμπς-Γουάιτ στο 67'. 

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, όμως, ήταν αυτή που είχε την τελευταία λέξη, με τον Σαλάχ να κάνει το 3-2 στο 70' και τους φιλοξενούμενους να μην βρίσκουν απάντηση μέχρι το τέλος.

Σε καλή πορεία η Λίβερπουλ, καταλαμβάνει την έβδομη θέση και βρίσκεται πέντε πόντους κάτω από την τετράδα, ελπίζοντας να προλάβει το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. 

 

Μπρέντφορντ - Άστον Βίλα 1-1

Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι στο Δυτικό Λονδίνο, καθώς οι «κλάρετς» έσωσαν τον βαθμό χάρι στο γκολ του Ντάγκλας Λουίς στο 87'. Οι δύο ομάδες ήταν ισοδύναμες για το μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, ενώ ο Τόνεϊ είχε δώσει το προβάδισμα στις «μέλισσες» στο 65', πριν το ακυρώσει το γκολ του Λουίς.

 

Κρίσταλ Πάλας - Έβερτον 0-0

Λευκή ισοπαλία λίγα χιλιόμετρα νοτιότερα, με την Έβερτον να κρατάει στο «Σέλχουρστ Παρκ».

Ανάμεικτα συναισθήματα για τους φιλοξενούμενους, αφού έδειξαν καλό πρόσωπο στο χορτάρι, αλλά έμειναν με δέκα παίκτες μετά το 80' και λίγο έλειψε να φύγουν με άδεια χέρια από την πρωτεύουσα.

Η ισοπαλία τους κρατάει στην ζώνη του υποβιβασμού σε ισοβαθμία, ωστόσο, με την Λέστερ. Η Πάλας, από την άλλη, τρέχει ένα αήττητο σερί τεσσάρων παιχνιδιών και δεν κινδυνεύει ουσιαστικά.

 

Λέστερ - Γουλβς 2-1

Υπερπολύτιμη νίκη πήρε η Λέστερ, που επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα επικρατώντας με 2-1 της Γουλβς.

Οι «λύκοι» προηγήθηκαν με τον Κούνια στο 13', αλλά οι «αλεπούδες» απάντησαν, με τον Ίχϊανάτσο να ισοφαρίζει από την άσπρη βούλα στο 33'. Ο Καστάνιε ήταν αυτός που ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 75', βγάζοντας την Λέστερ εκτός της επικίνδυνης ζώνης μετά από καιρό.