ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

4 March, 2023 - 21:33

Categories: 

Δύσκολα η Μπάγερν, έχασε έδαφος η Ουνιόν

Βάζοντας «γκάζι» ανά διαστήματα η Μπάγερν επικράτησε με 1-2 στην έδρα της Στουτγάρδης και επέστρεψε στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα.

Οι Βαυαροί ήταν πιο ορεξάτοι στο πρώτο μέρος, δημιουργώντας πολλές καλές φάσεις και βρήκαν δίχτυα με τον Ντε Λιχτ στο 39'. Οι παίκτες του Νάγκελσμαν άρχισαν και το δεύτερο ημίχρονο δυναμικά και ο Τσούπο Μοτίνγκ έκανε το 0-2 στο 62'. Ωστόσο, σε εκείνο το σημείο, η απόδοσή τους έπεσε και η Στουτγάρδη το εκμεταλλεύτηκε, ώστε να ασκήσει πίεση και να επιστρέψει στο παιχνίδι με το γκολ του Περέα στο 88'. Οι γηπεδούχοι έκαναν τα τελευταία λεπτά δύσκολα, αλλά οι πρωταθλητές Γερμανίας άντεξαν και πήραν τους τρεις βαθμούς.

Η Μπάγερν ισοβαθμεί με την Ντόρτμουντ στην κορυφή (49 βαθμοί), υπερτερεί, όμως, στην διαφορά γκολ. Η Στουτγάρδη από την άλλη, συνεχίζει να έχει μπλεξίματα με τον υποβιβασμό, καθώς έχει κολλήσει στους 19 βαθμούς και βρίσκεται στην 15η θέση.

 

Ουνιόν Βερολίνου - Κολωνία 0-0

Η Ουνιόν μετά την ήττα της από την Μπάγερν την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στο 0-0 εναντίον της Κολωνίας, χάνοντας έτσι, πολύτιμο έδαφος στην διεκδίκηση του τίτλου.

Οι Βερολινέζοι μπήκαν δυναμικά στο ματς, απειλώντας δύο φορές στο πρώτο δεκάλεπτο με τους Μπέρενς και Χάμπερερ, ξέμειναν, όμως, γρήγορα από δυνάμεις, δίνοντας την ευκαιρία στην Κολωνία να δημιουργήσει με την σειρά της καλές φάσεις. Όσο περνούσε η ώρα το παιχνίδι «έγερνε» όλο και περισσότερο προς το μέρος των «τράγων» που είχαν δύο σημαντικές ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος. Ωστόσο, οι παίκτες των δύο ομάδων ήταν εξίσου άστοχοι και ο πίνακας του σκορ δεν άλλαξε.

Πικρή ισοπαλία για την Ουνιόν, η οποία μένει εφτά βαθμούς κάτω από την κορυφή και βλέπει το όνειρο του τίτλου να απομακρύνεται. Πιο ικανοποιημένη θα είναι η Κολωνία που ανέβηκε στην 12η θέση.

 

Γκλάντμπαχ - Φράιμπουργκ 0-0

Λευκή ισοπαλία και στο Μοντσεγκλάντμπαχ, με την Μπορούσια να μένει στο 0-0 απέναντι στην Φράιμπουργκ. Ένα ημίχρονο για την κάθε ομάδα, καθώς οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν τις καλύτερες στιγμές στο δεύτερο, χωρίς, βέβαια, κάποια από τις δύο ομάδες να βρίσκει δίχτυα.

Μια ισοπαλία που δεν θα αρέσει σε κανέναν, καθώς η Φράιμπουργκ ήταν έχασε την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την ήττα της Λειψίας και να πάρει την θέση της στην τετράδα, ενώ η Γκλάντμπαχ είναι ακόμη οκτώ πόντους μακριά από τις «ευρωπαϊκές» θέσεις.

 

Άουγκσμπουργκ - Βέρντερ Βρέμης 2-1

Την ευκαιρία να πλησιάσει την πρώτη εξάδα έχασε η Βέρντερ, η οποία ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Άουγκσμπουργκ.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και προηγήθηκαν στο πέμπτο λεπτό με τον Ντρενά Μπελϊό. Οι «πράσινοι» βρήκαν απάντηση και ισοφάρισαν έντεκα λεπτά αργότερα χάρι στο γκολ του Στέιτζ. Στο δεύτερο μέρος, η Άουγκσμπουργκ σκόραρε νωρίς και συγκεκριμένα στο 46' με το όμορφο σουτ του Μάιερς. Στην συνέχεια, η Βέρντερ πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν κατάφερε να παράξει αρκετές αξιόλογες φάσεις και έτσι το 2-1 παρέμεινε ως το τέλος.

Τους 27 βαθμούς έφτασε η Άουγκσμπουργκ που πήρε «ανάσα» ανεβαίνοντας στην 13η θέση. Τρεις πόντους πιο πάνω βρίσκεται η ομάδα της Βρέμης.

 

Μπόχουμ - Σάλκε 0-2

Νίκη «οξυγόνο» για την Σάλκε που επικράτησε 0-2 εκτός έδρας επί της Μπόχουμ και πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς στην μάχη που δίνει για να μείνει στην κατηγορία.

Το πρώτο γκολ ήρθε στο 45' όταν ο Ρίμαν έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, ενώ το τελικό 0-2 έγραψε ο Μπάτλερ στο 79'.

Μπόχουμ και Σάλκε εξακολουθούν να μοιράζονται τις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, έχοντας από 19 βαθμούς έκαστη, όσες έχουν Στουτγάρδη και Χοφενχάιμ. Η μάχη για την σωτηρία αναμένεται σκληρή στις εναπομείναντες αγωνιστικές.