ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
Σπύρος Παράσχης

12 February, 2023 - 18:39

Categories: 

Δύσκολη απόδραση από το «Έλαντ Ρόουντ» για την Γιουνάιτεντ

Λιντς και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συναντήθηκαν για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα και αυτή την φορά «κόκκινοι διάβολοι» δεν άφησαν περιθώρια για εκπλήξεις.

Η Γιουνάιτεντ είχε την πλειονότητα της κατοχής, αλλά η Λιντς ήταν αυτή που δημιούργησε τις καλύτερες φάσεις στο πρώτο μέρος. Το δεύτερο μισό του παιχνιδιού ήταν πολύ πιο απολαυστικό, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν πληθώρα ευκαιριών. Η Γιουνάιτεντ είχε δοκάρι με τον Νταλότ στο 63', ενώ οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν την εστία του Ντε Χέα. Τελικά, ο Ράσφορντ ήταν αυτός που κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα στο 80' και πέντε λεπτά μετά ο Γκαρνάτσο έγραψε το 0-2 για τους φιλοξενούμενους.

Με αυτόν τον τρόπο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε στην δεύτερη θέση (έχοντας, όμως, δύο παιχνίδια περισσότερα από την Σίτυ) και κρατάει ζωντανό το όνειρο του τίτλου, ενώ η Λιντς παραμένει μόλις μία θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.