ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Γρηγόρης Καρυώτης

29 April, 2023 - 16:54

Categories: 

Δύσκολη επικράτηση των ερυθρόλευκων σε ένα ματς αληθινό ντέρμπι!

Ο Ολυμπιακός Β' υποδέχθηκε την Athens Καλλιθέα, για την 22η αγωνιστική της Betsson Superleague 2, με βαθμολογική σημασία περισσότερο για τους φιλοξενούμενους που κυνηγούν τη πρωτοπόρο του νότιου ομίλου Κηφισιά, μαζί με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι ερυθρόλευκοι δύσκολα επικράτησαν των φιλοξενούμενων, σε ένα ματς που προμηνυόταν να εξελιχθεί σε πραγματικό ντέρμπι.Του Γρηγόρη ΚαρυώτηΣτο πρώτο μέρος, οι ερυθρόλευκοι πάτησαν δυνατότερα στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να καταφέρουν να ανοίξουν το σκορ στο 9' με τον Αλγιασίν Μπα και τέσσερα λεπτά αργότερα διπλασίασαν τα τέρματα τους, με τον ίδιο παίχτη να σκοράρει εκ νέου στο 13'. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 2-1 τι σκορ, με το Λουκίνα να σκοράρει στο 45'+1'.Στο δεύτερο μέρος, οι Πειραιώτες πάτησαν το ίδιο δυνατά με το πρώτο και στο 55' ο Αλγιασίν Μπα θα κάνει χάτ τρίκ, πετυχαίνοντας και τρίτο τέρμα για την ομάδα του (3-1). Ωστόσο η Athens Καλλιθέα θα μειώσει εκ νέου στο σκορ (3-2) στο 68', ξανά με το Λουκίνα σκόρερ. Τρία λεπτά μετά (71') ο Ολυμπιακός Β' θα κάνει 4-2, με σκόρερ το Κωστί αυτή τη φορά. Το μαρτύριο θα συνεχιστεί και τέσσερα λεπτά μετά (75') με τον Ολυμπιακό Β' να πετυχαίνει και πέμπτο τέρμα με το Μαρίνο, για το 5-2. Παρά τη διαφορά τριών τερμάτων οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και μείωσαν σε 5-3 με το Λουκίνα να πετυχαίνει κι εκείνος χάτ τρίκ στο ματς στο 84' και στο 90'+4' ο ίδιος παίχτης που αποτέλεσε το δήμιο των πειραιωτών στο ματς πέτυχε και τέταρτο γκολ για το 5-4, που έμελλε να και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης. 

  • Ολυμπιακός Β': Στουρνάρας, Μπα (46′ Σαπουντζής), Μπαγκαλιάννης, Λιάτσος, Αποστολόπουλος, Νίκολιτς, Μαυρουδής, Μαρίνος, Ι. Ιμπαγάσα, Χρυσόπουλος, Πινακάς (46′ Κωστή).
  • Athens Kallithea: Βοσνιάδης, Ματίγια, Κύργιας (30′ Ναμπί), Ρέντζας, Σαντάνα, Λουκίνας, Κυνηγόπουλος, Ουές (64′ Ιωαννίδης), Καινούργιος, Βλάχος, Ντεμέτριους
Ομάδα: