ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Λάζαρος Γκουγιάννος

25 February, 2023 - 21:39

Categories: 

Δώστε τον τίτλο από τώρα στην Νάπολι

Πραγματικά αυτή η ομάδα έχει κάνει τρομερά πράγματα καθώς, στην έναρξη του πρωταθλήματος, κανείς δεν περίμενε ότι η Νάπολι θα είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με διαφορά 18 πόντων από την δεύτερη Ίντερ. Η Έμπολι στην έδρα της δεν ήταν αρκετή για να την σταματήσει και έτσι ηττήθηκε με 0-2.

Το παιχνίδι ξεκίνησε όπως η πλειοψηφία των παιχνιδιών της Νάπολι η οποία ήθελε να περάσει τα θέλω της πρώτη και άνοιξε το σκορ χάρη στο αυτογκόλ του Ισμαιλι στο 17' μετά από γύρισμα του Ζιελινσκι. Ο φοβερός φέτος Οσιμεν δεν θα μπορούσε να λείπει και έτσι έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του στο 28'.

Στο δεύτερο μέρος, η Νάπολι μπήκε πιο συντηρητικά έχοντας ως πρώτο στόχο της να κρατήσει τους τρεις βαθμούς. Βέβαια τα πράγματα φάνηκαν να δυσκολεύουν μετά την αποβολή του του Μάριο Ρούι με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 67'. Δυστυχώς όμως για τους γηπεδούχους, δεν αποτελούν την πιο ποιοτική ομάδα επιθετικά και έτσι το 0-2 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Άλλη μια νίκη για την Νάπολι που την καθιερώνει στην πρώτη θέση με 65 βαθμούς και μια μεγάλη διαφορά 18 πόντων από την 2η Ίντερ. Η Έμπολι από την άλλη, βρίσκεται στην μέση του βαθμολογικού πίνακα και εκτός απροόπτου φαίνεται ότι δεν θα κινδυνεύσει να υποβιβαστεί στην Seria B.