ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

25 January, 2023 - 22:01

Categories: 

Είχε ... « άσο» και Γιουσέφ ο Θρύλος!

 

Το εισιτήριο της πρόκρισης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και μάλιστα με δύο νίκες με 1-0 επί του Άρη «τσέκαρε» ο Ολυμπιακός! Εκεί, όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.Οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας σε εκπληκτική βραδιά τον νεαρό τους τερματοφύλακα Κωνσταντίνο Τζολάκη και με … χρυσή αλλαγή τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί που ευτύχησε να σκοράρει σε μία από τις λιγοστές φορές που πρόλαβε να έρθει σε επαφή με την μπάλα απέδρασε από το … καυτό «Κλεάνθης Βικελίδης» με την νίκη και την πρόκριση στις αποσκευές τους.

Ο 20χρονος πορτιέρο είχε να επιδείξει σωρεία σπουδαίων επεμβάσεων, με αποκορύφωμα την απόκρουσή του σε εκτέλεση πέναλτι  του Γκρέι στο 85’ και με το σκορ σε εκείνο το σημείο στα πολύ ρευστά επίπεδα του 0-0…

Με τον Ολυμπιακό μάλιστα να μένει με δέκα από το 82’ λόγω της αυστηρής αποβολής του Αντρέα Ντόη με δεύτερη κίτρινη στη φάση όπου υποδείχθηκε το πέναλτι  υπέρ των γηπεδούχων από τον Ούγγρο ρέφερι Ιστβάν Βαντ. Για να έρθει η «χρυσή» αλλαγή ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί με υπέροχο πλασέ στο 89’ να γράψει το 0-1 για τους Πειραιώτες και να «κλειδώσει» την υπόθεση πρόκριση με δύο νίκες με το ίδιο σκορ, έπειτα και το 1-0 του πρώτου αγώνα στο Φάληρο. Με το καθιερωμένο 4-3-3 παρέταξε τον Άρη ο Πάρντιου. Με τους «κιτρινόμαυρους» βεβαίως να μετρούν πολλές σημαντικές απουσίες. Εκτός για τους γηπεδούχους φυσικά ο Μαντσίνι, που έχει κλείσει στον Παναθηναϊκό, καθώς και οι Καμαρά, Καμάτσο, Νταμπό και Ενκουλού.

Ο Κουέστα ήταν αναμενόμενα κάτω από τα δοκάρια, Μαζικού και Πίρσμαν ήταν τα δύο πλάγια μπακ, ενώ Φαμπιάνο και Μπράμπετς σταθερά το δίδυμο στα στόπερ. Στο κέντρο οι Ντουκουρέ και Ετέμπο, ενώ ο Νταρίντα πιο μπροστά, έχοντας πιο δημιουργικό ρόλο. Μανού Γκαρθία και Ιτούρμπε στα «φτερά», με τον Γκρέι να κινείται στην κορυφή. 

Με 4-2-3-1 παρέταξε τον Ολυμπιακό ο Μίτσελ, αφήνοντας στην άκρη το σύστημα με τα τρία δεκάρια, με τον Χάμες να βρίσκεται στον πάγκο και τον Φορτούνη να μένει εκτός αποστολής. Ο Τζολάκης βρέθηκε κάτω από τα δοκάρια. Ροντινέι (δεξιά) και Βρουσάι (αριστερά) τα πλάγια μπακ, Παπασταθόπουλος και Ντόη τα δύο στόπερ. Εμβιλά και Σαμασέκου στα χαφ, με τον Μασούρα να βρίσκεται στο δεξί «φτερό» και τον Μπιέλ στο αριστερό. Ο Βαλμπουενά επέστρεψε στη δράση και είχε δημιουργικό ρόλο πίσω από τον Μπακαμπού.

 

Ομάδα: