ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

15 December, 2022 - 19:46

Categories: 

Είχε Σλοβένους «βομβιστές» ο Παναθηναϊκός!

Με το πόδι πατημένο στο γκάζι επέστρεψε ο Παναθηναϊκός στις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις έπειτα από διακοπή ενός μήνα λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Οι πρωταθλητές Χειμώνα και Κυπελλούχοι αποδίδοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα υπέταξαν με 3-0 τον Βόλο στην Λεωφόρο και ουσιαστικά «τσέκαραν« από την πρώτη κιόλας αναμέτρηση το εισιτήριο της πρόκρισης για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο θρίαμβος του «Τριφυλλιού» είχε έντονη .. σλοβένικη γεύση, αφού και τα τρία τέρματα της αρμάδας» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς τα σημείωσαν οι τρεις διαφορετικοί Σλοβένοι. Αρχικά ο Άντραζ Σπόραρ (45'+3') Έβαλε τους γηπεδούχους στη θέση του οδηγού, για να ακολουθήσουν δύο υπέροχα τέρματα από τους συμπατριώτες του  Τσέριν (54') και Βέρμπιτς (59'), ώστε ο δείκτη του σκορ να απογειωθεί στα επίπεδα του 3-0.

Μ το γνώριμό 4-3-3 παρέταξε τον Παναθηναϊκό ο Γιοβάνοβιτς. Ο Λοντίγκιν ήταν στο τέρμα, Στην άμυνα ξεκίνησαν -από τα δεξιά προς τα αριστερά- Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Χουάνκαρ. Στα χαφ, οι Ρούμπεν, Τσέριν και Μπερνάρ, ενώ στα «φτερά» Βέρμπιτς και Παλάσιος, με τον Σπόραρ να παίζει στην κορυφή. Ο τεχνικός του Βόλου Κώστας Μπράτσος παρέταξε την ομάδα τουμ με 3-4-3 Ο Κότνικ ήταν στο τέρμα, Εσκοβάλ, Σιέλης και Πίρινεν η τριάδα στην άμυνα. Άλχο και Ουές είχαν τη δεξιά και την αριστερή πλευρά αντιστοίχως, με τους Μπαριέντος και Μεθκίδα να είναι στον άξονα, ενώ Νοκέρ, Ντέλετιτς.

Οι Θεσσαλοί ήταν αρκετά ανταγωνιστικοί στο πρώτο μέρος, έχοντας σημαντικότερη φάση αυτή του 33ου λεπτού, όταν ο Άλχο από άριστη θέση έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Ο Παναθηναϊκός στα τέλη του πρώτου μέρους αύξησε την πίεσή του. Οι δύο στιγμές με Παλάσιος (42’, 45’+1’) δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα, ελέω Κότνικ και Πίρινεν. Όμως ήρθε ο Σπόραρ να αναδείξει πτυχές της εκτελεστικής του δεινότητας στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων για το 1-0.

Το εξαιρετικό ξεκίνημα του δευτέρου μέρους από πλευράς γηπεδούχων απέφερε δύο πολύ όμορφα τέρματα από τους Τσέριν (54’) και Βέρμπιτς (59’) και κάπου εκεί το ματς .. έσβησε.