ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
Κώστας Παλαιολόγος

6 December, 2023 - 00:28

Categories: 

Είχε … Πάντερ και «καθάρισε» η Παρτιζάν την Μονακό

Συνεχίζει η Παρτιζάν την αγωνιστική της άνοδο κάνοντας … θόρυβο. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς νίκησε στην παράταση με σκορ 89-85 τη Μονακό στην καυτή «Stark Arena», με αποτέλεσμα να ανέβει στο 6-6 στην Ευρωλίγκα, ρίχνοντας τους Γάλλους στο 7-5.

Το ματς ήταν μεγάλο ντέρμπι, με καμία από τις δύο ομάδες να μην παίρνει ποτέ διψήφιο προβάδισμα. Η Παρτίζαν έφτασε μάλιστα κοντά να πάρει το ματς και στην κανονική διάρκεια, όμως υπολόγιζε χωρίς τον Μάικ Τζέιμς, που έβαλε ένα ασύλληπτο τρίποντο 2 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, στέλνοντας το ματς στην παράταση. Εκεί, οι Σέρβοι είχαν τις λύσεις με πρωταγωνιστή τον Κέβιν Πάντερ, φτάνοντας τελικά στο πολύτιμο ροζ φύλλο, πέμπτο σε 6 ματς εντός έδρας!

 

Κορυφαίος του αγώνα με 25 πόντους ήταν ο Πάντερ, που έκανε μεγάλη εμφάνιση και ήταν clutch. 23 πόντους είχε ο Τζέιμς Νάναλι, ενώ εντυπωσιακός ήταν ο Πι Τζέι Ντοζίερ με 15 πόντους, 5 ριμπάουντ και 7 ασίστ. 13 πόντους και 6 ριμπάουντ είχε ο Μπρούνο Καμπόκλο.

 

Από τη Μονακό, απίθανο ματς έκανε ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας, που είχε 23 πόντους όμως έχασε ένα σημαντικό σουτ στην παράταση, κάνοντας αντιαθλητικό φάουλ στη συνέχεια της φάσης. 16 πόντους, μαζί με 8 ριμπάουντ και 8 ασίστ, μέτρησε ο τρομερός Μάικ Τζέιμς.

 

Δεύτερη νίκη για την Άλμπα Βερολίνου

Η ουραγός Άλμπα σόκαρε τη Ζαλγκίρις Κάουνας στο Βερολίνο, υποχρεώνοντας τους Λιθουανούς στην έβδομη ήττα τους στη Euroleague. 

Η γερμανική ομάδα επικράτησε στο... νήμα με 64-62, για την 12η αγωνιστική, πανηγυρίζοντας τη μόλις δεύτερη εφετινή νίκη της. 

Οι γηπεδούχοι εξαργύρωσαν την εξαιρετική άμυνά του στο τελευταίο 1,5 λεπτό της αναμέτρησης, όταν κράτησαν τη Ζαλγκίρις χωρίς καλάθι και με σερί 5-0 (δίποντο Τίμαν, τρίποντο Μάτισεκ) «άρπαξαν» τη νίκη από τα χέρια των Λιθουανών. 

Πρώτος σκόρερ των νικητών Γιοχάνες Τίμαν με 16 πόντους, ενώ από τη Ζαλγκίρις ξεχώρισε ο Ντοβίντας Γκιεντράιτις με 15. 

Τα δεκάλεπτα: 13-20, 25-28, 39-45, 64-62