ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

1 October, 2023 - 23:00

Categories: 

Είχε … Ποντένσε - Ροντινέι ο Ολυμπιακός και άλωσε τα Ιωάννινα (0-3)

Την ξέφρενη και αήττητη κούρσα του στη φετινή SuperLeague συνέχισε απτόητος ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας σε καταπληκτική βραδιά τους Ποντένσε και Ροντινέι που πέτυχε και τα δύο γκολ υπέταξαν τον ΠΑΣ Γιάννινα  με 0-3 στους «Ζωσιμάδες» και συνεχίζουν να απολαμβάνουν τη  γλυκιά μοναξιά της κορυφής με απολογισμό 19 βαθμών

Στην αναμέτρηση που ξεκίνησε με καθυστέρηση 18 λεπτών, λόγω ενός πανό που είχαν αναρτήσει οι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα και αφορούσε τα περυσινά αιματηρά επεισόδια μεταξύ θερμοκέφαλων και των δυο ομάδων

Οι «ερυθρόλευκοι» με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντανιέλ Ποντένσε έδωσαν … διαδικαστικό χαρακτήρα από πολύ νωρίς υπενθυμίζοντας σε όλους πόσο τεράστια μονάδα μπορεί να αποδειχθεί στην φαρέτρα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Έπειτα από όμορφη συνεργασία με τον Ορτέγα, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ στο 17’ έπιασε ένα συρτό σουτ από το ύψος της περιοχής στέλνοντας την μπάλα να … αναπαυθεί στα αντίπαλα δίχτυα! Ανάλογης ομορφιάς και το δεύτερο γκολ του Πορτογάλου στο 23’ για το 0-2. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ροντινέι με γυριστό σουτ στο 90’.

Ομάδα: