ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

27 November, 2022 - 20:36

Categories: 

Εκκωφαντική Κροατία διέλυσε με τεσσάρα και ανατροπή τον Καναδά

 

Αντέδρασε με... στυλ και έγινε φαβορί για την πρόκριση! Η Κροατία -εάν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 2'- μετά το 20' θύμισε... δευτεραθλήτρια κόσμου και διέλυσε 4-1 τον Καναδά για τη 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Παγκόσμιου Κυπέλλου, έχουσα τρομερή μέρα τους Κράμαριτς και Λιβάγια. Ο πρώτος σκόραρε δις (36' και 70') ύστερα από ισάριθμες ασίστ του Πέρισιτς, με τον πρώην επιθετικό της ΑΕΚ να ολοκληρώνει ενδιάμεσα (44') την ανατροπή με σουτάρα και τον Μάγιερ να διαμορφώνει στις καθυστερήσεις (90'+4') το τελικό σκορ.

Έτσι, η Χβάρτσκα ανέβηκε στην κορυφή, πιάνοντας στους τέσσερις βαθμούς το Μαρόκο και είναι στο +1 από το 3ο Βέλγιο, το οποίο υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική. Μάλιστα, θα περάσει ακόμα και με ήττα -εάν ο Καναδάς επικρατήσει του Μαρόκου χωρίς να υπεκαλυφθεί η υπέρ της διαφορά τερμάτων (+3 αντί του +2)- ή με ισοπαλία, ενώ συνολικά έχει το προβάδισμα λόγω παραγωγικότητας για την πρώτη θέση.

Χωρίς βαθμό έμεινε ο Καναδάς, ο οποίος αρκέστηκε στο να σημειώσει το πρώτο του γκολ σε τελική φάση της διοργάνωσης.