ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

2 June, 2023 - 12:51

Categories: 

Εκμεταλλεύτηκαν την κούραση των Heat και έκαναν εύκολα το 1-0 οι Nuggets

Η μεγάλη ώρα του ΝΒΑ έφτασε με τους τελικούς ανάμεσα σε Nuggets και Heat να ξεκινούν σήμερα τα ξημερώματα και τους γηπεδούχους να παίρνουν την νίκη με 104-93 και να γράφουν το 1-0.

Η κούραση των Heat φάνηκε από τα πρώτα λεπτά του αγώνα με τους Nuggets να βγαίνουν με μεγαλύτερη όρεξη στο παρκέ και να προηγούνται στο ημίχρονο με 59-42. Οι Heat προσπάθησαν στην επανάληψη να επιστρέψουν αλλά οι Nuggets έβρισκαν λύσεις σε κάθε άμυνα που επιδίωξε ο Spoelstra, με αποτέλεσμα η διαφορά να διευρυνθεί. Η διαφορά βέβαια στην τέταρτη περίοδο ήρθε πάλι σε κοντινά πλαίσια αλλά χρόνος δεν υπήρχε και έτσι οι Nuggets έκαναν το 1-0. MVP της αναμέτρησης ο Jokic ο οποίος σημείωσε ακόμα ένα triple double με 27 πόντους, 10 ριμπάουντ και 14 ασίστ, ενώ ο Murray προσέθεσε άλλους 26 πόντους. Για τους Heat, ο Adebayo ήταν ο μόνος με θετικό πρόστιμο σκοράροντας 26 πόντους ενώ Butler, αλλά κυρίως Martin βρίσκονταν σε κακή ημέρα σουτάροντας με αρνητικά ποσοστά.

Σίγουρα, οι Heat στο επόμενο παιχνίδι θα εμφανιστούν πιο ανταγωνιστικοί οπότε η σειρά θα αποκτήσει ένα νέο ενδιαφέρον. Βέβαια, οι Nuggets έδειχναν φαβορί πριν την έναρξη των τελικών αλλά πλέον είναι αναμφισβήτητα φαβορί για το "δαχτυλίδι".

Game 2 5/6 

Denver Nuggets - Miami Heat (1-0) (3:00)

Διοργάνωση: