ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

14 March, 2023 - 19:50

Categories: 

Εκτός Μονακό ο Μάικ Τζέιμς!

Μία είδηση βόμβα έσκασε στην Ευρωλίγκα πριν λίγη ώρα, αφού όπως ανακοίνωσε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης η Monaco, ο ηγέτης της ομάδας Μάικ Τζέιμς θα βρίσκεται εκτός ομάδας. Ο λόγος που πάρθηκε αυτή η απόφαση από τον Σάσα Ομπράντοβιτς, είναι ένα πειθαρχικό παράπτωμα, στο οποίο υπέπεσε ο Αμερικανός σταρ, ενώ μένει να δούμε το ακριβές διάστημα αυτής της τιμωρίας.

Το μόνο που θεωρείται βέβαιο τούτη την ώρα είναι η απουσία του James από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας (αρχής γενομένης από τον αγώνα απέναντι στην Virtus), την στιγμή που αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι τον τελευταίο καιρό οι σχέσεις του άλλοτε άσου του Παναθηναϊκού και του Oμπράντοβιτς δεν ήταν στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Όπως και να έχει οι Μονεγάσκοι θα έχουν μία μεγάλη αγωνιστική απώλεια, που μένει να δούμε πως θα τους επηρεάσει στην προσπάθεια, που κάνουν για την κατάληψη μίας θέσης στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.