ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 September, 2023 - 18:06

Categories: 

Εκτός ο Γκριγκόνις από τον αποψινό τελικό

Την απόφαση να αφήσει εκτός τον Μάριους Γκριγκόνις από την αποστολή του Παναθηναϊκού για τον σημερινό τελικό του Super Cup πήρε ο Εργκίν Αταμάν.

Ο Τούρκος τεχνικός του τριφυλλιού επέλεξε στη θέση του τον Μπαλτσερόφσκι, τον οποίο θα έχει και στη διάθεσή του για τον αγώνα, μια απόφαση που προφανώς δείχνει την πρόθεση του Αταμάν να έχει περισσότερους ψηλούς στο ρόστερ για τον αγώνα. Ο Πολωνός σέντερ θυμίζουμε ότι είχε μείνει αυτός εκτός από τη λίστα για τον χθεσινό ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ.

Έτσι οι πράσινοι στον σημερινό τελικό θα έχουν στο ρόστερ τους τους: Βιλντόσα, Μπαλτσερόφσκι, Λεσόρ, Χουάντσο, Γκαρντ και Γκάι.

Να επισημάνουμε ότι ακόμη παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του Ιωάννη Παπαπέτρου. Αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο αποψινό ματς θα ξεκαθαρίσει σήμερα στην πρωινή προπόνηση που θα κάνουν οι πράσινοι στο κλειστό της Ρόδου.

Ομάδα: