ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

9 February, 2023 - 23:53

Categories: 

Ελίασον: «Ευχαριστούμε τον κόσμο, μας έδωσε ενέργεια!»

 

Η ΑΕΚ πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, επικρατώντας 3-0 στην «Opap Arena» και απέκτησε τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά το ματς, ο Νίκλας Ελίασον αναφέρθηκε στην εμφάνιση της Ένωσης, την οποία χαρακτήρισε «εκπληκτική», τονίζοντας τη σημασία που είχε για το τελικό αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι της ΑΕΚ στο γήπεδο.

 

 

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Νίκλας Ελίασον στην κάμερα της Cosmote TV:

«Παίξαμε εκπληκτικά σήμερα. Αυτό που θέλαμε ήταν να πιέσουμε τον Ολυμπιακό, κάναμε το δικό μας παιχνίδι, ευχαριστώ τον κόσμο, ήταν υπέροχοι τους ευχαριστώ πολύ, μας έδωσαν πολύ ενέργεια.

Έχουμε δείξει και σήμερα και γενικά πως έχουμε αυτοπεποίθηση και το βγάζει στον αγωνιστικό χώρο. Η νίκη και η απόδοσή μας σήμερα μας κάνει πολύ χαρούμενους, μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι.

Θέλω να είμαι έτοιμος όταν μου το ζητάει ο προπονητής. Παλεύω στην προπόνηση για να είμαι έτοιμος να επιστρέψω στο 100% και για να βελτιώνομαι».

Ομάδα: