ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

26 October, 2023 - 01:20

Categories: 

Ελληνική ευρωπαϊκή βραδιά στην Cosmote TV, μεταδόσεις Euroleague στη NOVA και οι νέοι παρουσιαστές στην ERT NEWS!

Η 3η αγωνιστική των ομίλων των UEFA Europa & Conference League καταφθάνει, με την COSMOTE TV να μεταδίδει ζωντανά και αποκλειστικά τους αγώνες των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, καθώς και 6 ακόμα ματς των δύο διοργανώσεων. Η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα της COSMOTE TV θα βρίσκεται «μέσα» σε κάθε φάση, για να μεταφέρει όλα τα στιγμιότυπα και πλήρες ρεπορτάζ από κάθε αγώνα.

 

Την Πέμπτη 26/10 στις 19.45 θα διεξαχθούν οι αγώνες της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού. Η «Ένωση» θα ταξιδέψει στη Μασσαλία για να αντιμετωπίσει τη Μαρσέιγ, με σκοπό να παραμείνει στην κορυφή του δεύτερου ομίλου (COSMOTE SPORT 4HD). Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν τη Γουέστ Χαμ του Κωσταντίνου Μαυροπάνου, με στόχο να πάρουν την πρώτη τους νίκη στον όμιλο (COSMOTE SPORT 3HD).

 

Λίγο αργότερα την ίδια μέρα (22.00), θα ριχτούν στη «μάχη» ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι», οι οποίοι βρίσκονται στην κορυφή του έκτου ομίλου με 4 βαθμούς, θα αντιμετωπίσουν τη γαλλική Ρεν, που μετρά μία νίκη και μία ήττα (COSMOTE SPORT 5HD). Παράλληλα, ο «δικέφαλος του βορρά» θα ταξιδέψει στη Σκωτία για να αναμετρηθεί με την Αμπερντίν, φιλοδοξώντας να κάνει το «τρία στα τρία» στον 7ο όμιλο του UEFA Europa Conference League (COSMOTE SPORT 7HD).

 

Η υπόλοιπη αγωνιστική δράση σε UEFA Europa & Conference League

 

Οι μεταδόσεις της COSMOTE TV για την 3η αγωνιστική του UEFA Europa League περιλαμβάνουν και τους αγώνες Τόπολα-Φράιμπουργκ (19.45, COSMOTE SPORT 8HD), Μπράιτον-Άγιαξ (22.00, COSMOTE SPORT 4HD), Ρόμα-Σλάβια Πράγας (22.00, COSMOTE SPORT 8HD) και Λίβερπουλ-Τουλούζ (22.00, COSMOTE SPORT 9HD). Τα κανάλια COSMOTE SPORT θα μεταδώσουν και τα ματς Άλκμααρ-Άστον Βίλα (19.45, COSMOTE SPORT 9HD) και Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Ελσίνκι (22.00, COSMOTE SPORT 3HD) για το UEFA Europa Conference League.

 

Η δημοσιογραφική κάλυψη των καναλιών COSMOTE SPORT

 

Την Πέμπτη 26/10 στις 18.00 (COSMOTE SPORT 2HD), η εκπομπή «European Football Show Greek Edition» με τους Αντρέα Παλομπαρίνι, Στέφανο Αβραμίδη και Τόλη Χριστοφοράκη θα βρίσκεται στη διάθεση των τηλεθεατών μεταφέροντας όλες τις εξελίξεις και τα νέα των ελληνικών ομάδων, ενώ θα επιστρέψει τα μεσάνυχτα με τα καλύτερα στιγμιότυπα, το ρεπορτάζ και την ψηφιακή ανάλυση των αγώνων της ημέρας. Επιπλέον, για λεπτό προς λεπτό ενημέρωση από όλα τα ματς της ημέρας, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν στη διάθεσή τους την εκπομπή «European Football Λεπτό προς Λεπτό» (19.45, COSMOTE SPORT 1HD) με τον Γιώργο Μπιτσικώκο.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων:

 

Πέμπτη 26/10

 

UEFA Europa League (Φάση Ομίλων, 3η αγωνιστική)

Εκπομπή «European Football Show Greek Edition» (18.00, COSMOTE SPORT 2HD) Παρ. Στ. Αβραμίδης / Α. Παλομπαρίνι

Εκπομπή «European Football Λεπτό προς Λεπτό» (19.45, COSMOTE SPORT 1HD) Περ. Γ. Μπιτσικώκος

Μαρσέιγ- ΑΕΚ (19.45, COSMOTE SPORT 4HD) περ: Μ. Τσόχος

Ολυμπιακός-Γουέστ Χαμ (19.45, COSMOTE SPORT 3HD) περ. Γ. Θαναηλάκης

Τόπολα-Φράιμπουργκ (19.45, COSMOTE SPORT 8HD) περ. Α. Τσαβδαράς

Παναθηναϊκός-Ρεν (22.00, COSMOTE SPORT 5HD) περ. Κ. Ψάρρας

Ρόμα-Σλάβια Πράγας (22.00, COSMOTE SPORT 8HD) περ. Π. Τσελεπίδης

Λίβερπουλ-Τουλούζ (22.00, COSMOTE SPORT 9HD) περ: Κ. Γιαλιτάκης

Μπράιτον-Άγιαξ (22.00, COSMOTE SPORT 4HD) περ: Μ. Σπανόπουλος

 

UEFA Europa Conference League (Φάση Ομίλων, 3η αγωνιστική)

Άλκμααρ-Άστον Βίλα (19.45, COSMOTE SPORT 9HD) περ Μ. Σπανόπουλος

Αμπερντίν-ΠΑΟΚ (22.00, COSMOTE SPORT 7HD) περ Σ. Κωσταβάρας

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Ελσίνκι (22.00, COSMOTE SPORT 3HD)  περ. Α. Τσαβδαράς

Oι μεταδόσεις της Euroleague

Οι φίλοι του μπάσκετ, το διήμερο Πέμπτη 26 Οκτωβρίου και Παρασκευή 27 Οκτωβρίου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά και αποκλειστικά όλους τους αγώνες για τη 5η αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Το ενδιαφέρον στρέφεται στις αναμετρήσεις Ολυμπιακός – Αναντολού Εφές (26/10, 22:00) στο ΣΕΦ και, Παναθηναϊκός – Μπασκόνια (27/10, 21:15) στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Παράλληλα, από το πρόγραμμα ξεχωρίζει και το ισπανικό ευρωπαϊκό «El Classico» Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα, αλλά και το κλασικό ευρωπαϊκό ντέρμπι της Σερβίας, Παρτίζαν – Ερυθρός Αστέρας. 

Όλη η αγωνιστική δραστηριότητα της EuroLeague θα είναι στην αγαπημένη μπασκετική εκπομπή «Playmakers» όπου οι Novasports basketball experts δίνουν το  «παρών» σε κάθε αγωνιστική ημέρα με την πληρέστερη και αρτιότερη δημοσιογραφική κάλυψη. Ο οικοδεσπότης Γρηγόρης Παπαβασιλείου με τον coach Φώτη Κατσικάρη αναλύουν και σχολιάζουν μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους από τον χώρο του μπάσκετ όλα όσα γίνονται κάθε εβδομάδα στα ευρωπαϊκά παρκέ. Οι «Playmakers» μεταδίδονται παράλληλα στο κανάλι του Novasports στο YouTube στην ενότητα Live ενώ όλες οι ειδήσεις, το ρεπορτάζ και τα στιγμιότυπα θα αναρτώνται στην ενότητα EuroLeague του novasports.gr.

Παράλληλα, στο επίσημο site του novasports, η ενότητα EuroLeague Fantasy Challenge https://greekfantasychallenge.novasports.gr/el/home όπου κάθε επισκέπτης μπορεί να δημιουργήσει μια ομάδα Fantasy για την EuroLeague και το EuroCup με τους αγαπημένους του παίκτες, να ανταγωνιστεί τους φίλους του σε ιδιωτικά πρωταθλήματα και να κερδίσει μοναδικά δώρα!  Το EuroLeague Fantasy Challenge είναι το επίσημο Fantasy παιχνίδι των EuroLeague & EuroCup .

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV ή το Συνδυαστικό Πρόγραμμα ΕΟΝ που τους ταιριάζει.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων (24-27/10) έχει ως εξής στο Novasports:

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου

19:30 EuroLeague – 5η αγωνιστική: Παρτίζαν-Ερυθρός Αστέρας Novasports5 σε περιγραφή του Γιώργου Βαλαβάνη

21:00 Playmakers, Α’ μέρος στο Novasports Prime, στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου

21:00 EuroLeague: Άλμπα Βερολίνου-Αρμάνι Μιλάνο Novasports Start σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη

21:45 EuroLeague: Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα Novasports4 σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή

22:00 EuroLeague: Ολυμπιακός-Αναντολού Εφές Novasports Prime σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη, σχόλιο του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ της Δώρας Παντέλη

22:00 EuroLeague: Μονακό-Μακάμπι Τελ Αβίβ Novasports5 σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα

24:00 Playmakers, Β’ μέρος στο Novasports Prime, στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου

20:00 Playmakers, Α’ μέρος στο Novasports Prime, στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου

20:00 EuroLeague: Ζάλγκιρις Κάουνας-Βαλένθια Novasports6 σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη

21:00 EuroLeague: Βιλερμπάν-Βίρτους Μπολόνια Novasports5 σε περιγραφή του Γιώργου Βαλαβάνη

21:15 EuroLeague: Παναθηναϊκός-Μπασκόνια Novasports Prime σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή, σχόλιο του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ της Δώρας Παντέλη

21:30 EuroLeague: Μπάγερν Μονάχου-Φενέρμπαχτσε Novasports4 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη

23:15 Playmakers, Β’ μέρος στο Novasports Prime, στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου

Ο Γιώργος Σιαδήμας και η Στέλλα Παπαμιχαήλ στο NEWSROOM του ΕΡΤNEWS από Παρασκευή έως Κυριακή

Με ακόμα δύο έμπειρους δημοσιογράφους, τον Γιώργο Σιαδήμα και τη Στέλλα Παπαμιχαήλ, ενισχύει η ΕΡΤ το 24ωρο ενημερωτικό κανάλι της, το ΕΡΤNEWS.

Οι δύο δημοσιογράφοι θα παρουσιάζουν από την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023 και κάθε Παρασκευή, αλλά και τα Σαββατοκύριακα από τις 10:00 έως 11:45 την καθημερινή ενημερωτική εκπομπή NEWSROOM.

Θα ενημερώνουν, τις τρεις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας, το τηλεοπτικό κοινό για όλα τα νέα και τις εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αναλύσεις, ρεπορτάζ, καλεσμένοι, ανταποκρίσεις από το δίκτυο των ανταποκριτών της ΕΡΤ σε ολόκληρη τη χώρα, αλλά και από τα κέντρα αποφάσεων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Όλη η ειδησιογραφία της εβδομάδας που τελειώνει, αλλά και της εβδομάδας που αρχίζει από το ΕΡΤNEWS και το NEWSROOM.

Από Δευτέρα έως και Πέμπτη κάθε εβδομάδα, στο «τιμόνι» του NEWSROOM θα εξακολουθήσει να βρίσκεται το πολύ πετυχημένο δίδυμο των δημοσιογράφων της ΕΡΤ, Σταυρούλας Χριστοφιλέα και Μάκη Προβατά.

“Ενώπιος Ενωπίω”: Πρεμιέρα με την Ζέτα Μακρυπούλια

Συναντήσεις με πρόσωπα που ξεχωρίζουν για τη σπουδαία τους διαδρομή, καλεσμένοι που αναδεικνύουν άγνωστες πλευρές της ζωής τους, εξομολογήσεις που θα συγκινήσουν με την αλήθεια τους, συνεντεύξεις με αποκαλύψεις που θα συζητηθούν. 

Το «Ενώπιος Ενωπίω», που πρωταγωνιστεί στη μικρή οθόνη για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, επιστρέφει την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, στις 24:00.

Στην πρεμιέρα, ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξενεί τη Ζέτα Μακρυπούλια, σε μια εξομολόγηση καρδιάς.

Η αγαπημένη ηθοποιός μιλά για όλους και για όλα.

Η κινηματογραφική και η τηλεοπτική της επιτυχία πόσο άλλαξαν τη ζωή της; Τι λέει για τη σχέση της με το θεατρικό σανίδι; Γιατί αποφεύγει να δίνει συνεντεύξεις τα τελευταία χρόνια;

«Ενώπιος Ενωπίω», με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Πρεμιέρα την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, στις 24:00.

Tα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Nέα διευθύντρια στην Αυγή πηγαίνει η Βούλα Κεχαγιά και Διευθυντής στον 105.5 Στο Κόκκινο ο Αδάμ Γιαννίκος....

-Μια επίκαιρη εκπομπή, λίγες εβδομάδες μετά το κλείσιμο του ΟΑΚΑ και του ποδηλατοδρομίου. Στα παρατημένα, στην πλειονότητά τους, Ολυμπιακά Ακίνητα εστιάζει το νέο επεισόδιο της «Αυτοψίας», αύριο στις 00.15 στον Alpha. Ο Αντώνης Σρόιτερ επισκέπτεται τις εγκαταστάσεις που χρησιμοποιήθηκαν για την διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, με την κάμερα της εκπομπής να αποτυπώνει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται σήμερα...

-Οργανώνεται σταδιακά η More Media, που διαχειρίζεται μέρος των ΜΜΕ που ανήκουν στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Νέα εμπορική διευθύντρια της εταιρείας είναι η Πηνελόπη Μουλά, η οποία όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, έχει πολυετή εμπειρία σε omni-channel στρατηγική...

-Με αφορμή το Halloween που γιορτάζεται κάθε χρόνο, στις 31 Οκτωβρίου, στις ΗΠΑ, το Τρίτο Πρόγραμμα και η εκπομπή «Κριτικός λόγος» που επιμελείται και παρουσιάζει ο Θάνος Μαντζάνας, φωτίζει την Πέμπτη 26 και την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023, στις 18:00, ένα μέρος από την κρυφή και αρκετά πιο σκοτεινή απ’ ό,τι φαίνεται σε πρώτο επίπεδο, πλευρά του Halloween...

-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com