ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

15 May, 2023 - 18:36

Categories: 

Ενισχύθηκε με Μπελιά ο Παναθηναϊκός

 

Την έναρξη της συνεργασίας με την Μαριάννα Μπελιά ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός. Η 25χρονη λίμπερο θα ενισχύσει το πράσινο σύνολο για την επόμενη σεζόν, μετά από έναν χρόνο στον ΑΟ Θήρας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

 

 

 

 «Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Μαριάννα Μπελιά για την αγωνιστική σεζόν 2023-24, για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ.

Σε μία ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Σύλλογος με την προσθήκη της 25χρονης (1.65μ.) λίμπερο Μαριάννας Μπελιά.

Η Μπελιά ξεκίνησε το βόλεϊ το 2008 στις ακαδημίες της ΑΕΚ, ενώ από το 2014 ήταν μέλος της γυναικείας ομάδας των "κιτρινόμαυρων" και πέρυσι αγωνίστηκε στον ΑΟ Θήρας.

Η Μαριάννα Μπελιά δήλωσε στο pao1908.com: "Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην κορυφή! Είναι τεράστια η χαρά που θα βρίσκομαι δίπλα σε τόσο καταξιωμένες αθλήτριες. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και τον προπονητή κ. Καλμαζίδη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Από πλευράς μου θα δώσω το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και φυσικά εύχομαι να είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία".

Προηγούμενες ομάδες:

2022-23 ΑΟ Θήρας

2014-22 ΑΕΚ»

 

Ομάδα: