ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

4 June, 2023 - 18:51

Categories: 

Επέλεξε Champions League ο Ολυμπιακός

ις επιλογές τους αναφορικά με την ευρωπαϊκή διοργάνωση στην οποία θα αγωνιστούν την επόμενη σεζόν έκανε γνωστές οι ελληνικές ομάδες στο βόλεϊ.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας και κάτοχος του Challenge Cup Ολυμπιακός, πήρε την απόφαση να δηλώσει συμμετοχή στο Champions League, έπειτα από συνεργασία με την ΕΟΠΕ, προχωρά σε διορθωτικές κινήσεις στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη, ώστε αυτό να πληροί τις απαιτούμενες προϋποθέσεις, αλλά και να πάρει την εξαίρεση που χρειάζεται για να αγωνιστεί εκεί παρότι η χωρητικότητα του είναι μικρότερη των 3 χιλ. θέσεων.

Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν στην κορυφαία διοργάνωση μετά το 2021, όταν αποκλείστηκαν στα προκριματικά από τη Χεμπάρ, ενώ μεταξύ των πιθανών αντιπάλων είναι η πρωταθλήτρια Σερβίας Βοϊβοντίνα, η πρωταθλήτρια Βουλγαρίας Νεφτοχιμίκ Μπουργκάς αλλά και η ισπανική Γουάγουας.

Όσον αφορά τον Κυπελλούχο και δευτεραθλητή ΠΑΟΚ, η διοίκηση επέλεξε να καταθέσει το βράδυ του Σαββάτου τη συμμετοχή της ομάδας στο CEV Cup, τη δεύτερη δηλαδή τη τάξει διοργάνωση.

Τέλος ο τρίτος εκπρόσωπος στα ευρωπαϊκά σαλόνια θα είναι ο Παναθηναϊκός, με τους «πράσινους» να μην αλλάζουν τουρνουά, παραμένοντας στο Challenge Cup, ωστόσο θα αγωνίζεται εκτός απρόοπτου στο κλειστό του ΟΑΚΑ με μοναδική «επικίνδυνη» πιθανή αντίπαλο την Σάλσοματζιόρε.

Ομάδα: