ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

4 March, 2023 - 19:04

Categories: 

Επέστρεψε στις νίκες χωρίς να πείσει η Τσέλσι

 

Σε ένα παιχνίδι όπου κρινόταν το μέλλον του Γκρέιχαμ Πόττερ στον πάγκο της Τσέλσι, οι Λονδρέζοι κατάφεραν να κερδίσουν δύσκολα την Λιντς με 1-0 στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Καλό ξεκίνημα για τους «Μπλε», με την πρώτη μεγάλη ευκαιρία να έρχεται με τον Χάβερτζ στο 16ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι χτύπησαν στην κόντρα, ο Στέρλινγκ έβγαλε τον Χάβερτζ απέναντι στον Μελιέ, αλλά ο Γάλλος κίπερ απέκρουσε την προσπάθεια του Γερμανού φορ. Η Τσέλσι έφτασε ακόμα πιο κοντά στο γκολ, με τον Ζοάο Φίλιξ να βρίσκει το δοκάρι στο 22'. Η Λιντς, ωστόσο, κατάφερε να περάσει το διάστημα της πίεσης και άρχισε να ανεβαίνει στο γήπεδο και να δημιουργεί ευκαιρίες. Καμία από τις δύο ομάδες, όμως, δεν κατάφερε να βρει δίχτυα στα πρώτα 45 λεπτά.

Οι παίκτες του Γκρέιχαμ Πόττερ μπήκαν εξίσου δυναμικά στο δεύτερο μέρος και βρήκαν το γκολ που έψαχναν στο 54'. Ο Τσίλγουελ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Γουέσλεϊ Φοφάνα σηκώθηκε ψηλότερα από όλους για να κατευθύνει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Οι «Μπλε» είχαν την ευκαιρία να διπλασιάσουν το προβάδισμα τους με την προσπάθεια του Στέρλινγκ στο 62'. Ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε στα επόμενα δεκαπέντε λεπτά και το σκορ έμεινε στο 1-0 μέχρι το τέλος.

Νίκη γοήτρου για την Τσέλσι που φιλοξενεί την Μπορούσια Ντόρτμουντ την Τρίτη για τους δεκαεξι του Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Μπράιτον - Γουέστ Χαμ 4-0

Στην «Άμεξ Αρίνα», η Μπράιτον ήταν η καλύτερη ομάδα καθ'όλη την διάρκεια του αγώνα και επικράτησε εύκολα με 4-0 της Γουέστ Χαμ.

Οι «γλάροι» πήραν τον έλεγχο από την αρχή του αγώνα και απείλησαν δις με τους Φέργκιουσον και Μαρτς μέσα στο πρώτο τέταρτο. Στο 18' ο Μιτόμα κέρδισε ένα πέναλτι και ο Μακ Άλιστερ ανέλαβε την εκτέλεση του, βάζοντας μπροστά την ομάδα του. Τα «Σφυριά» είχαν ευκαιρίες να ισοφαρίσουν, κυρίως στο 24' με τον Σούτσεκ, αλλά ο Στιλ είχε καλά αντανακλαστικά στις προσπάθειες των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο μέρος, η Μπράιτον είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δικαίως βρήκε αλλά δύο τέρματα μέχρι το 70', με τους Βέλτμαν και Μιτόμα στο 51' και το 69' αντίστοιχα, ενώ στο 89' ο Γουέλμπεκ έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα», γράφοντας το τελικό 4-0.

Έτσι, η Μπράιτον έφτασε τους 38 πόντους και συνεχίζει να κυνηγά το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αντιθέτως, η κακή χρονιά συνεχίζει για την Γουέστ Χαμ, που βρίσκεται στην 16η θέση και δεν έχει ξεφύγει ακόμα από την προοπτική του υποβιβασμού.