ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

28 September, 2023 - 00:52

Categories: 

Επίσημη η άλωση της Φέγενορντ, χωρίς φρένα η Αϊντχόφεν, ξεκόλλησε η Τβέντε

Η εξ αναβολής 3η αγωνιστική για Άγιαξ, Αϊντχόφεν και Τβέντε πραγματοποιήθηκε σήμερα καθώς οι τρεις ομάδες δεν είχαν αγωνιστεί, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων τους. 

Ξεκινάμε με τον Άγιαξ βέβαια, ο οποίος δεν αγωνίστηκε με την Φολενταμ όπως ήταν προγραμματισμένο , αλλά έπαιξε το δεύτερο ημίχρονο με την Φέγενορντ καθώς την Κυριακή, το ντέρμπι διακόπηκε με το σκορ 0-3 υπέρ της περσινής πρωταθλήτριας. Σε αυτό το περίεργο κλίμα, ο Άγιαξ δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι από την αναμέτρηση, ενώ ο Χιμένεθ με γκολ στο 59' έκανε το 0-4 και πέτυχε το χατ τρικ καθώς είχε σκοράρει δύο ο φορές και την Κυριακή.

Με αυτό το τρόπο, η Φέγενορντ άλωσε την κεκλεισμένων "Amsterdam Arena" με 0-4 και ανέβηκε στην 4η θέση με 14 βαθμούς. Απογοητευτικός συνεχίζει να είναι ο "Αίαντας" καθώς βρίσκεται μόλις δύο θέσεις πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού με 5 βαθμούς.

Από την άλλη πλευρά, εκτός από τον αγώνα με την Άρσεναλ, η Αϊντχόφεν συνεχίζει να παίζει σε πολύ υψηλά επίπεδα επικρατώντας με 3-0 της Γκοου Αχεντ Ιγκλς. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονταν σε καλό αγωνιστικό ρυθμο αλλά η ομάδα του Μπος, κυριάρχησε. Στο 21' ο Ντε Γιονγκ έκανε το 1-0 ενώ ο Τιλ, λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, έκανε δύο τα τέρματα της Αϊντχόφεν. Ο επιθετικός Ντε Γιονγκ στο 53' και πάλι έκανε το 3-0 και έγραψε το τελικό σκορ του αγώνα.

Επομένως, η Αϊντχόφεν έγινε η μοναδική ομάδα με το απόλυτο 6/6 και καθιερώθηκε στην πρώτη θέση με 18 βαθμούς. Η Γκοου Αχεντ Ιγκλς βέβαια, στην 6η θέση με 10 βαθμούς, αποτελεί μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις.

Τέλος, η Τβέντε η οποία ήθελε να ξεσπάσει από την ήττα 1-0 από την Βααλβαικ την Κυριακή, νίκησε με το ίδιο σκορ την αδύναμη και φέτος Φίτεσε. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο για τους γηπεδούχους καθώς κυριαρχούσαν χωρίς να αφήσουν περιθώρια στους "κιτρινόμαυρους" αλλά το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ήρθε από τον Στειν στο 39'.

Στην τρίτη θέση με 15 βαθμούς βρίσκεται η Τβέντε η οποία φαίνεται ότι φέτος ψάχνει και διεκδικεί την τετράδα, περισσότερο από ποτέ. Από την άλλη, με τους τρεις βαθμούς της πρεμιέρας συνεχίζει να είναι η Φίτεσε στην 15η θέση.