ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

12 May, 2023 - 17:34

Categories: 

Επίσημη η επιστροφή του Πρωτοψάλτη στον Παναθηναϊκό

Ο Θανάσης Πρωτοψάλτης, επέστρεψε στον Παναθηναϊκό, έπειτα από μια σεζόν στο Βέλγιο και θα ενισχύσει τα άκρα του «τριφυλλιού» από τη νέα χρονιά μέχρι και το 2025 έπειτα από ανακοίνωση του συλλόγου!

 

 Θυμίζουμε ότι ο Πρωτοψάλτης θα πραγματοποιήσει την τέταρτη του θητεία στον Παναθηναϊκό, έχοντας πανηγυρίσει στις προηγούμενες ένα Λιγκ Καπ και ένα Πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την επιστροφή του Θανάση Πρωτοψάλτη για τα επόμενα δύο χρόνια στο ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Συλλόγου.

Ο διεθνής ακραίος μετά την επιτυχημένη χρονιά στη Βέλγικη VC GREENYARD Maaseik, όπου αγωνίστηκε στο CEV Cup, επιστρέφει στα «πράσινα» και θα ενισχύει το τμήμα για τις επόμενες δύο σεζόν.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Θανάσης Πρωτοψάλτης ανέφερε: «Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε για τα δύο χρόνια συνεργασίας μας και εγώ με τη σειρά μου θα ανταποδώσω δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα, το Σύλλογο και τον κόσμο».

Ομάδα: