ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

28 September, 2023 - 02:41

Categories: 

Επαγγελματική νίκη για την Ρεάλ, συνεχίζει το «παραμύθι» η Τζιρόνα!

Στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε την δουλειά της απέναντι στην Λας Πάλμας, κερδίζοντας την ομάδα από τα Κανάρια Νησιά με το άνετο 2-0.

Οι «Λος Μπλάνκος» άργησαν να παραβιάσουν την εστία των φιλοξενούμενων, αλλά το κατάφεραν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, συγκεκριμένα στο 45+3', με τον Ντίαθ. Μετά την ανάπαυλα, όμως, βρήκαν πιο γρήγορα το δεύτερο γκολ και στο 54' ο Χοσέλου διπλασίασε το προβάδισμα των γηπεδούχων με εξαιρετική κεφαλιά στην κίνηση.

 

Παρά την νίκη της «βασίλισσας» στην κορυφή παρέμεινε μια καταλανική ομάδα, όχι όμως η Μπαρτσελόνα. Αυτή είναι η Τζιρόνα, που κατάφερε να γυρίσει το εις βάρος της 1-0 στο «Θεράμικα» και να επικρατήσει με 1-2 της Βιγιαρεάλ.

Το «κίτρινο υποβρύχιο» μπήκε μπροστά στο σκορ στο 49', όταν ο Παρέχο ευστόχησε από την άσπρη βούλα. Η Τζιρόνα, ωστόσο, έδειξε για ακόμα μια φορά χαρακτήρα και ανέτρεψε τα δεδομένα. Πρώτα, ο Ντόβμπικ έφερε το ματς στα ίσα στο 56', για να ακολουθήσει το γκολ του Έρικ Γκαρθία μόλις πέντε λεπτά μετά για να ολοκληρωθεί η ανατροπή.

 

Έτσι, η Τζιρόνα πέρασε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς, έναν περισσότερο από την δεύτερη Ρεάλ. Οι δύο ομάδες θα συγκροτήσουν σε πρωτοφανές ντέρμπι κορυφής το ερχόμενο Σάββατο στο «Μοντιλίβι».