ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 April, 2023 - 17:39

Επεισοδιακό το Δ.Σ. της Super League Απομονωνέμη η ΑΕΚ

 

Για ακόμα μία φορά η ΑΕΚ έμεινε απομονωμένη από  τις  υπόλοιπες ομάδες της Σούπερ Λιγκ με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να βγάζουν  στη  σέντρα την “Ενωση” για όλες τις μεθοδεύσεις που  έλαβαν  χώρα αναφορικά με  την αλλαγή διαιτητών στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αρη.  Ολα  αυτά έλεβαν χώρα στην  συνεδρίαση της Σούπερ λιγκ  με φοβερούς διαλόγους.

 

 

 

Με τον  συνεταιρισμό   να αποφασίσει να στείλει  επιστολή σε ΚΕΔ/ΕΠΟ για να μάθει όλα τα δεδομένα του κυριακάτικου πραξικοπήματος με την αντικατάσταση του Πάβελ Ρατσκόφσκι από τον Διαμαντόπουλο .  Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός όπως και στις επιστολές τους που είχαν προηγηθεί μίλησαν ξεκάθαρα πια για αλλοίωση του πρωταθλήματος με τον τρόπο που ορίζονται οι διαιτητές. Με τις αποκαλύψεις να είναι απίστευτες!

 

Η ΑΕΚ αποχώρησε από τη συνεδρίαση και υπήρξε  έντονη αντιπαράθεση όταν αποκαλύφθηκε πως η ΑΕΚ ζήτησε να ανοίξουν οι κάμερες στο Βενιζέλος.

Β. Μαρινάκης: «Ακόμα και αν ανοίξουν οι κάμερες, παρότι από όσο γνωρίζουμε μια ΠΑΕ είστε όχι η εισαγγελία για να δίνετε παραγγελίες, το Ελευθέριος Βενιζέλος δεν είναι ΕΠΟ να παρεγγέλνετε, αλλά σας λέω ότι ας πούμε ότι υπάρχει μια ένταση. Τι σημαίνει αυτό; Αφήστε τα παραμύθια επιτέλους. Όλο ένα στημένο σκηνικό ήταν! Ούτε μεθυσμένοι υπήρχαν ούτε τίποτα. Είδατε το αλκοτέστ των ανθρώπων; Μηδέν!»

Γιώργος Κοσμάς: «Είδαμε ένα χαρτί από μπακάλικο»

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Η ΕΛΑΣ έκανε το αλκοτέστ κύριε Κοσμά. Χαρτιά απο μπακάλικα και ταβέρνες εσείς χρησιμοποιείτε. Έχετε κάνει το ποδόσφαιρο Μπανανία».

Αλαφούζος:  «Κύριε Κοσμά όλη η Ελλάδα ξέρει ποιος διοικεί την ΕΠΟ με τον κ. Γιαννάκη Παπαδόπουλο που ξέρουμε πως αθωώθηκε από τις επιτροπές της ΕΠΟ. Όλοι γνωρίζουμε το ρόλο του Μάνταλου, τα αίσχη στις ΕΠΣ και όλα τα υπόλοιπα. Παρότι είστε αγενής χαίρομαι που αποκαλύψατε ότι εσείς αιτηθήκατε την αλλαγή διαιτητή. Εσάς ποιος σας ενημέρωσε και δεν ενημέρωσαν εμάς; Είναι ντροπή όσα συμβαίνουν».

Γ. Κοσμάς: «Τι θέλετε κύριε Αλαφούζο; Γκιρτζίκηδες;».

Β. Μαρινάκης: «Ποιον να θέλουμε, τον Μπαλτάκο τον φασίστα;».

Γ. Κοσμάς: «Θέλετε να σας κλείνουν σε ασανσέρ κύριε Αλαφούζο;».