ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

7 October, 2023 - 21:47

Categories: 

Επιβίωσε στο θρίλερ της Βρέμης η Χοφενχάιμ!

Νικήτρια στο θρίλερ της Βρέμης με... buzzer beater η επτάψυχη Χόφενχαϊμ! Σε ένα ματς που η Βέρντερ ισοφάρισε σε 2-2 στο 90' η ομάδα του Ματαράτσο, βρήκε γκολ... τετράδας στο 90'+3' με τον Μπέτλερ και ανέβηκε έστω και προσωρινά στην 4η θέση της Bundseliga μετά από επτά αγωνιστικές.

Συγκλονιστική διακύμανση στο ματς με τη Χόφενχαϊμ να επιβιώνει πετυχαίνοντας την πέμπτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα! Βυθίζεται η Βέρντερ, που γνώρισε την πέμπτη της ήττα σε επτά ματς και πλέον... τρέχει.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Χόφενχαϊμ χρειάστηκε μόλις οκτώ λεπτά για να προηγηθεί στο «Βέζερσταντιον». Υπέροχη ενέργεια και ασίστ του Πρόμελ στον Μπαίερ, με τον Γερμανό χαφ να βγαίνει στο τετ-α-τετ με τον Παβλένκα τον οποίο και νίκησε με κοντινό πλασέ για το 0-1!

Η αντίδραση της Βέρντερ ήταν άμεση. Ήταν το 17ο λεπτό, όταν ο Ντασχ βρήκε τον Σμιντ στην περιοχή με τον νεαρό χαφ να ισοφαρίζει σε 1-1. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και στο 27' βρήκαν ξανά τον δρόμο για το προβάδισμα, όταν ο Πρόμελ βρέθηκε αμαρκάριστος εκτός περιοχής και με ένα φανταστικό πλασέ έκανε το 2-1 για τη Χόφενχαϊμ!

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Ματαράτσο ήλεγχε το ματς και λίγο έλειψε με τον Γκρίλιτς να κλειδώσει το ματς στο 81'. Η Βέρντερ πίεσε και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 90' με το απίθανο γκολ του Στάγκε για το 2-2.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι δυο ομάδες θα φέρουν την πρώτη τους ισοπαλία για φέτος, ο Μπέτλερ με «ξερό» μονοκόμματο σουτ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων βοήθησε τη Χόφενχαϊμ να... αποδράσει από το «Βέζερσταντιον» υπογράφοντας το τελικό 2-3!