ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

18 November, 2023 - 19:30

Categories: 

Επιβίωσε το Περιστέρι στο θρίλερ!

Ακόμη μια ματσάρα στη Stoiximan Basket League!

Το Περιστέρι bwin κατόρθωσε να πάρει τη δύσκολη νίκη με σκορ 89-87 κόντρα στο Λαύριο στο «Ανδρέας Παπανδρέου», φτάνοντας τα 4 σερί ροζ φύλλα στο πρωτάθλημα και στρέφοντας τώρα την προσοχή του στο κρίσιμο ματς με τη Φάλκο Σομπατέλι για το BCL (21/11).

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη τα βρήκε σκούρα κόντρα στο εξαιρετικά ανταγωνιστικό σύνολο του Κώστα Μέξα, το οποίο επέστρεψε από το -12 (42-30) και μάλιστα είχε και το προβάδισμα μέχρι τα τέλη της τρίτης περιόδου. Στο τέταρτο δεκάλεπτο, ωστόσο, οι πιο ποιοτικοί γηπεδούχοι βρήκαν τις λύσεις που χρειάζονταν και πανηγύρισαν ένα πολύ δύσκολο αποτέλεσμα.

Κορυφαίος των νικητών με 16 πόντους ο Νίκος Χουγκάζ, ενώ από 14 είχαν οι Τζο Ράγκλαντ και Κένι Γουίλιαμς. Από πλευράς Λαυρίου, που έπεσε στο 3-4 αλλά εντυπωσιάζει, ξεχώρισε και πάλι ο Ξαβιέ Καστανιέδα με 20 πόντους, ενώ 19 είχε ο Μάρκους Θόρντον. Έχασε κομβικό τρίποντο ισοφάρισης στο 86-83 ο Κώστας Παπαδάκης.

Ομάδα: