ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 November, 2022 - 19:45

Categories: 

Επιβλητικός Ολυμπιακός στη Σκύδρα!

Την ξέφρενη κούρσα τους την φετινή Volley League  συνέχισε απτόητος ο Ολυμπιακός!

Η ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι, επικράτησε εύκολα με 3-0 σετ του Αριστοτέλη στη Σκύδρα για την 4η αγωνιστική της Volley League και πλέον περιμένει την Κορμάνο στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» για να... σφραγίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Challenge Cup. Τρίτη ήττα στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Παναγιώτη Σδραυκάκη, που ουσιαστικά «απείλησε» τον Ολυμπιακό μόνο στο τρίτο σετ με το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στο «Παλατάκι» να ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα.

1o σετ

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε με το «καλημέρα» να επιβάλλει το ρυθμό του και το κατάφερε με τους πόντους του Δαλακούρα και του Ιντάλγκο να δίνουν γρήγορο προβάδισμα. Όμως ο Αριστοτέλης Σκύδρας βελτίωσε αισθητά το μπλοκ και την υποδοχή του με τον Μέντες και τον Ρόχας να ανατρέπουν προσωρινά το σκορ σε 9-8.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο Ιντάλγκο, ο Στέρν και ο Ζουπάνη, εκμεταλλεύτηκαν τις πάσες του… μαέστρου, Ντράγκαν Τράβιτσα και παραβίασαν αρκετές φορές το «κουβανικό» μπλοκ του Αριστοτέλη Σκύδρας καθαρίζοντας το σετ με 18-25.

2ο σετ

Στο δεύτερο σετ η ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι ήταν εντυπωσιακή και με πρωταγωνιστές τον Λινάρδο και τον Χανδρινό κυριάρχησε στο μπλοκ, ενώ κομβική ήταν και η συνεισφορά του Ιντάγκο. Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα 3 πόντων γρήγορα, με την ομάδα της Σκύδρας να μειώνει προσωρινά στον πόντο και να βρίσκεται ξαφνικά και πάλι στο -4 (13-17).

Ο Τράβιτσα συνέχισε να σερβίρει και ο Στερν να καρφώνει ανοίγοντας στο πιο καθοριστικό σημείο τη διαφορά στους 4 πόντους για τον Ολυμπιακό, ο οποίος το κατέκτησε με την μέγιστη τιμή των 6 πόντων με 25-19 κάνοντας το 2-0 στα σετ.

3ο σετ

Στο τρίτο σετ, ο γηπεδούχος Αριστοτέλης προσπάθησε να απειλήσει τον Ολυμπιακό και να μπει… σφήνα στη διεκδίκηση του σετ με τους Μέντες και Ρόχας να δυσκολεύουν πάνω από το φιλέ τους φιλοξενούμενους με το μπλοκ.

Ωστόσο, οι παίκτες του Τζουλιάνι δεν «λύγισαν» και κατάφεραν να βελτιώσουν την υποδοχή, με τον Ζουπάνη και τον Λινάρδο να βοηθούν αρκετά και τον Κουμεντάκη που δεν αγωνίστηκε πολύ να κρίνει ουσιαστικά το ματς δίνοντας αέρα 4 πόντων στην ομάδα του (16-20). 

Ο Ιντάλγκο ήταν εκείνος που έδωσε τέλος στη σεμνή τελετή με όμορφα καρφώματα επάνω σε διπλά και τριπλά μπλοκ «γράφοντας» το τελικό 20-25 και το 3-0 στα σετ που χάρισε και τη νίκη στον Ολυμπιακό.

Τα σετ: 18-25, 19-25, 20-25