ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

4 March, 2023 - 20:56

Categories: 

Επική ανατροπή για την Άρσεναλ

Σε ένα φοβερό ματς, η Άρσεναλ πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή ανατροπή και κέρδισε με 3-2 την Μπόρνμουθ, διατηρώντας την διαφορά της στην κορυφή.

Το παιχνίδι στο «Έμιρεϊτς» ξεκίνησε με μία απίστευτη στιγμή, καθώς η Μπόρνμουθ προηγήθηκε με τον Μπίλινγκ μόλις στα εννέα δευτερόλεπτα. Από εκείνο το σημείο και έπειτα η Άρσεναλ είχε τον μονόλογο των ευκαιριών απειλώντας την εστία του Νέτο, χωρίς, όμως, να παραβιάσουν την εστία του στο πρώτο ημίχρονο. Οι «Κανονιέρηδες» φωνάζουν και για δύο πέναλτι που δεν δόθηκαν υπέρ τους στο πρώτο μέρος.

Παρόμοια εικόνα στο δεύτερο μέρος, με την Μπόρνμουθ, όμως, να βρίσκει ένα δεύτερο γκολ, χάρι στην κεφαλιά του Σένεσι στο 57'. Οι παίκτες του Μικέλ Αρτέτα ήξεραν την σημασία του παιχνιδιού και πίεσαν ασφυκτικά τους φιλοξενούμενους στην συνέχεια. Στο 62' ο Πάρτεϊ μείωσε το σκορ στο 1-2 και οκτώ λεπτά αργότερα οι «Κανονιέρηδες» ισοφάρισαν με τον Μπεν Γουάιτ. Η πολιορκία της περιοχής της Μπόρνμουθ ήταν ασταμάτητη και το τρίτο γκολ της Άρσεναλ ήρθε κυριολεκτικά στην τελευταία φάση του αγώνα. Στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων, οι γηπεδούχοι κέρδισαν κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Ρις Νέλσον, ο οποίος με μια βολίδα ολοκλήρωσε την ανατροπή, τέλνοντας σε πανζουρλισμό το «Έμιρεϊτς».

Η νίκη αυτή επανέφερε την Άρσεναλ πέντε βαθμούς μακριά από την Σίτι. Απογοήτευση για την Μπόρνμουθ που έχασε την νίκη μέσα από τα χέρια της και παρέμεινε στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

 

 

Γουλβς - Τότεναμ 1-0

Μην μπορώντας να ανακάμψει από τον μεσοβδόμαδο αποκλεισμό στο κύπελλο, η Τότεναμ ηττήθηκε με 1-0 στο «Μολινό».

Τα «σπιρούνια» είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο, δημιουργώντας πλήθος φάσεων, χωρίς να μπορέσουν, ωστόσο, να σκοράρουν. Η καλύτερη στιγμή τους ήρθε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Πέδρο Πόρο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι από την απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Το δεύτερο μέρος ήταν πιο μοιρασμένο με τους γηπεδούχους να βγαίνουν από τα καρέ τους και να απειλούν εξίσου. Τελικά η Γουλβς ήταν αυτή που βρήκε δίχτυα, χαρι στο γκολ του Αντάμα Τραορέ στο 82'.

Σημαντική νίκη για τους «Λύκους» που ανέβηκαν στην 13η θέση. Η Τότεναμ παραμένει στην τετράδα, αλλά η ήττα της δίνει ελπίδες σε Νιούκαστλ και Λίβερπουλ που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

 

Άστον Βίλα - Κρίσταλ Πάλας 1-0

Παρόμοιο σκορ στο «Βίλα Παρκ» με τους «Κλάρετς» να παίρνουν το τρίποντο απέναντι στην Πάλας. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ήρθε από το αυτογκόλ του Χοακίν Άντερσεν στο 27ο λεπτό.