ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

8 September, 2023 - 18:05

Categories: 

Επική Γερμανία σκόρπισε τις ΗΠΑ και πήγε τελικό

Μυθική Γερμανία έστειλε την... πολλή Team USA στο «σπίτι» της!

Σε ένα παιχνίδι που θα μνημονεύεται για χρόνια και θα γραφτεί με «χρυσά» και κεφαλαία γράμματα στα κιτάπια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η ομάδα του Γκόρι Χέμπερτ επικράτησε με το εντυπωσιακό 113-111 των ΗΠΑ στην «Mall Of Asia Arena» της Μανίλα, παίρνοντας έτσι για πρώτη φορά στην ιστορία της το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης!

Παίζοντας στον ρυθμό και στη φιλοσοφία των Αμερικανών, οι Γερμανοί ήταν εκπληκτικοί καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και με εκπληκτικά ποσοστά ευστοχίας (58% εντός πεδιάς, 43% στο τρίποντο) έδειξαν τα «δόντια» τους στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, κλείνοντας έτσι ραντεβού με τη Σερβία στον τελικό του Μουντομπάσκετ (10/09)!

Συγκινητικοί για τους νικητές ήταν οι Φραντς Βάγκνερ (22π., 5ρ.), Αντρέας Ομπστ (24π., 6ασ., 4/8τρ.) και Ντάνιελ Τάις (21π., 7ρ.), με τον Ντένις Σρέντερ να πετυχαίνει ένα κρίσιμο τρίποντο στο φινάλε του ματς, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 17 πόντους και 9 ασίστ.

Για την Team USA που για δεύτερη διαδοχική διοργάνωση μένει εκτός τελικού, ξεχώρισαν οι Έντουαρντς και Ριβς με 23 και 21 πόντους αντίστοιχα.