ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

8 December, 2023 - 18:29

Categories: 

Επιμένει για Σκάρπα η Ατλέτικο Μινέιρο

Την περίπτωση του Γκουστάβο Σκάρπα φαίνεται πως δεν θα εγκαταλείψει έτσι εύκολα η Ατλέτικο Μινέιρο!

Το τελευταίο διάστημα, το όνομα του 29χρονου μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού βρίσκεται σε περίοπτη θέση τα βραζιλιάνικα ρεπορτάζ, καθώς, πολλές είναι η ομάδες της χώρας που βολιδοσκοπούν την περίπτωσή του και θέλουν να τον επαναπατρίσουν μετά το σύντομο πέρασμά του στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «UOL Esporte», που υπογράφει ο γνωστός δημοσιογράφος, Μπρούνο Αντράντε, η Ατλέτικο Μινέιρο αποφάσισε να επανέλθει δυναμικά στη διεκδίκηση του Βραζιλιάνου άσου, καταθέτοντας νέα πρόταση στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο σύλλογος από το Μπέλο Οριζόντε προσφέρει 4,5 εκατομμύρια ευρώ για το 80% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, την ώρα που η αγγλική ομάδα ζητούσε ένα ποσό της τάξεως των 6 εκατ. ευρώ.

Παρ' όλα αυτά, ο βρετανικός σύλλογος μοιάζει διατεθειμένος να ρίξει τις απαιτήσεις, αφού στόχος του είναι να απαλλαγεί άμεσα από το συμβόλαιο του Σκάρπα, και ενώ οι δύο πλευρές έχουν υπογράψει μέχρι το καλοκαίρι του 2027. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής φέρεται πάντως εμμένει στην απόφασή του να συνεχίσει να αγωνίζεται στη Γηραιά Ήπειρο.

 

Ομάδα: