ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

27 March, 2023 - 17:44

Categories: 

Επιμένει ο Παναθηναϊκός για ελίτ διαιτητές

Δεν άλλαξε στάση ο Παναθηναϊκός ως προς την ήδη εκπεφρασμένη του, στη συνάντηση των έξι ομάδων, που συμμετέχουν στα φετινά playoffs της Stoiximan Super League, με τον Στιβ Μπένετ και τον Τάκη Μπαλτάκο για την διαιτησία.

Το «τριφύλλι» εκπροσώπησαν ο ιδιοκτήτης και πρόεδρός του, Γιάννης Αλαφούζος, αλλά και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, καταγράφοντας τις κινήσεις, που θα πρέπει να γίνουν από την ΚΕΔ, αλλά και την ΕΠΟ, πάνω στο θέμα.

 

 

 

 

Εκεί, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός μέσω του κ. Αλαφούζου επέμεινε στην επιλογή ελίτ διαιτητών από τα δέκα καλύτερα πρωταθλήματα ή έστω στον ερχομό ρέφερι Α' κατηγορίας. Κάτι για το οποίο, δηλαδή, «φωνάζει» αδιάλειπτα και σταθερά ο σύλλογος!

Από την άλλη πλευρά, ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΠΑΕ ήταν απόλυτος σε ό,τι αφορά την προέλευσή τους. Ξεκαθαρίζοντας πως για να μην έχουμε «φαινόμενα Νταμπάνοβιτς», θα πρέπει να αποκλειστούν διά ροπάλου διαιτητές υποανάπτυκτων -ποδοσφαιρικά- χωρών!

Επίσης, ο Παναθηναϊκός πρότεινε να ζητηθεί η συνδρομή της UEFA, αλλά και της FIFA, τόσο για την εξεύρεση όσο και για την προστασία των διαιτητών, που θα σφυρίξουν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν από τους πρώτους, που πήραν τον λόγο στη συνάντηση, προτού αποχωρήσει γύρω στις 13:00, όπως είχε ενημερώσει τις εμπλεκόμενες πλευρές λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης.

Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι ο «ισχυρός άνδρας» των «πράσινων» επισήμανε, επίσης, πως είχε επικοινωνία επί προσωπικού με «υψηλά κλιμάκια» της UEFA, θέλοντας να αποσαφηνίσει το τοπίο.

Ωστόσο, σε αυτή του μεταφέρθηκε η δυσκολία, αλλά και η αρνητική διάθεση, που υπάρχει από αρκετούς ρέφερι επιπέδου UEFA ελίτ, να έρθουν στην Ελλάδα!

 

Ο Γιάννης Αλαφούζος κατέληξε, επισημαίνοντας ότι το μοναδικό ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό είναι να υπάρξει ισονομία σε όλη την διάρκεια των αγώνων κατάταξης στο «μίνι πρωτάθλημα».

Ομάδα: