ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

14 June, 2023 - 15:53

Categories: 

Επιστρέφει ο Ραντζέλοβιτς στον Ολυμπιακό

 

Σε γνώριμα λημέρια επιστρέφει ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς.

Ο 25χρονο; Σέρβος εξτρέμ γυρίζει στον Ολυμπιακό αποσκοπώντας να διεκδικήσει με αξιώσεις μία θέση στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ της νέας σεζον και το σημαντικότερο να πείσει τον νέο του προπονητή για τις δυνατότητές του.

Μετά τους δανεισμούς σε Λεγανές και Ουράλ, ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, επιστρέφει στου Ρέντη με σκοπό να μείνει και να πείσει ότι αξίζει μια θέση στην ομάδα.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο 25χρονος εξτρέμ (σ.σ. γεννημένος στις 5 Αυγούστου του 1997) δεσμεύεται με συμβόλαιο με την πειραϊκή ομάδα ως το 2024, με την οποία «μετράει»  σε 75 ματς, 7 γκολ και 5 ασίστ.

Η φετινή του σεζόν ήταν αρκετά καλή μετρώντας 3 τέρματα και 4 ασίστ σε 28 αναμετρήσεις στην Ρωσία. Μάλιστα η εκκίνησή του ήταν εκπληκτική, όπως μαρτυρούν τα τρία σερί γκολ αλλά στη συνέχεια δεν είχε την ίδια απόδοση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς φεύγει από το Ουράλ. Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής επιστρέφει στον Ολυμπιακό. Ο Λάζαρ μετακόμισε στον σύλλογό μας τον Σεπτέμβριο του 2022 και αμέσως ερωτεύτηκε τους οπαδούς της Ουράλ. Σε μια κρίσιμη στιγμή για την Ουράλ, ο Ραντζέλοβιτς έδειξε τις ικανότητές του και βοήθησε την ομάδα να ξεφύγει από την τελευταία θέση, να διατηρήσει άδεια διαμονής στο RPL World και να φτάσει στο τελικό στάδιο του FONBET Russian Cup. Και το υπέροχο γκολ του κόντρα στη Ροστόφ θα το θυμόμαστε για πολύ καιρό.

Ευχαριστούμε τον Λάζαρ για τη δουλειά, την αφοσίωση και τα συναισθήματα που μας χάρισε την περασμένη σεζόν. Θα χαρούμε πάντα να σας βλέπουμε στο Αικατερινούπολη».

Ομάδα: