ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

21 September, 2023 - 19:51

Categories: 

Εποχή Βιντσέντσο Μοντέλα στην Εθνική Τουρκίας

Ο Βιντσέντσο Μοντέλα θα προσπαθήσει να οδηγήσει την εθνική Τουρκίας στην τελική φάση του Euro 2024!

Ο 49χρονος είχε έρθει τις τελευταίες ημέρες σε συμφωνία με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας και το απόγευμα της Πέμπτης (21/09) ανακοινώθηκε η πρόσληψή του, βάζοντας την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο μέχρι το 2026.

«Καλωσόρισες Βιντσέντσο Μοντέλα», αναφέρει το tweet με το οποίο οι Τούρκοι έκαναν γνωστή την επισημοποίηση της συμφωνία με τον πρώην τεχνικό της Αδάνα Ντεμίρσπορ που άφησε καλές εντυπώσεις στη διετία παρουσία του στη γειτονική χώρα.

Να θυμίσουμε ότι ο Στέφαν Κουντζ έχασε τη θέση του μετά την ισοπαλία με την Αρμενία και την ήττα με 4-2 από την Ιαπωνία, με τον Ιταλό να στοχεύει στην επαναφορά του κλίματος στα αποδυτήρια, σε συνδυασμό με τα θετικά αποτελέσματα που θα κρίνουν την πρόκριση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στα γήπεδα της Γερμανίας.