ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 April, 2023 - 15:46

ΕΠΟ: Εξουσιοδότησε Μπαλτάκο να επιδιώξει τιμωρίες Ολυμπιακού

 

Την πρόθεση να μην αφήσει ατιμώρητα όσα συνέβησαν από την πλευρά του Ολυμπιακού στη συνάντηση των ομάδων με τον Στιβ Μπένετ υλοποίησε η ΕΠΟ.

Σε έκτακτη συνεδρίαση της, η εκτελεστική επιτροπή της ομοσπονδίας εξουσιοδότησε τον Τάκη Μπαλτάκο να επιδιώξει κυρώσεις των «ερυθρόλευκων» εξαιτίας της συμπεριφοράς των Μαρινάκη και Καραπαπά.

 

 

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Αποφάσισε, με ψήφους 15-1, την παροχή εξουσιοδότησης προς τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο, προκειμένου να προβεί σε κάθε δυνατή ενέργεια ποινικής, πειθαρχικής και αστικής φύσεως ενώπιον των αρμοδίων εθνικών και υπερεθνικών αρχών, σε συνέχεια όσων έλαβαν χώρα κατά τη συνάντηση της 27.03.2023, με τη συμμετοχή του Προέδρου της ΕΠΟ, του προέδρου της ΚΕΔ, κ. Στίβεν Μπένετ και των εκπροσώπων των ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΕ Άρης, ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για θέματα ορισμού διαιτητών στα play off της Super League».

Ομάδα: