ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 October, 2023 - 21:36

Categories: 

Ετοιμάζει «βόμβα» με Καμπόκλο η Παρτίζαν

 

Έτοιμη να κάνει το «κόλπο γκρόσο» και να πυροδοτήσει την «βόμβα» Μπρούνο Καμπόκλο είναι η Παρτίζαν!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του έγκριτου σερβικού Μέσου, «Mozzart Sport», οι «ασπρόμαυροι» του Βελιγραδίου έχουν έρθει σε συμφωνία με τον 28χρονο Βραζιλιάνο σέντερ, με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια για διετές συμβόλαιο συνεργασίας!

Το τελευταίο διάστημα, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς «σκάναρε» την αγορά των free agent για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, καθώς το ξεκίνημα της Παρτίζαν στην εφετινή σεζόν σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα δεν ήταν καθόλου καλό.

Έτσι λοιπόν, η διοίκηση των Σέρβων ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον θηριώδη ψηλό ώστε να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την φροντ λάιν του, με δεδομένο πως ο Φρανκ Καμίνσκι - που παίζει και στο «4» και στο «5» - δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα.

Πλέον, απομένουν μόνο τα τυπικά για την ανακοίνωση του πρώην ΝΒΑερ, ο οποίος στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού μέτρησε 105 συμμετοχές με 4,2 πόντους και 2,6 ριμπάουντ, φορώντας τις φανέλες των Ρόκετς, Ράπτορς, Γκρίζλις και Κινγκς.

Να θυμίσουμε πως πριν από λίγες εβδομάδες, ο Καμπόκλο είχε έρθει σε συμφωνία με την Βενέτσια, ωστόσο, ο έμπειρος ψηλός αποφάσισε τελικώς να αθετήσει το συμβόλαιο και να μην ενταχθεί στην προετοιμασία της ιταλικής ομάδας, με την υπόθεση να παίρνει τον δρόμο της δικαιοσύνης!