ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

28 June, 2023 - 14:54

Categories: 

Ετοιμάζει νέα πρόταση η Μπάγερν για τον Κέιν

Αποφασισμένη να αποκτήσει τον Χάρι Κέιν είναι η Μπάγερν Μονάχου και για αυτό το λόγο ετοιμάζει νέα πρόταση στην Τότεναμ.

 

Η αρχική πρόταση της Μπάγερν για τον Χάρι Κέιν δεν καρποφόρησε, αφού η Τότεναμ την απέρριψε, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ.

Οι Βαυαροί φέρονται να προσέφεραν κάτι λιγότερο από 70.000.000 ευρώ συν μπόνους για την απόκτηση του Άγγλου επιθετικού, όμως οι Λονδρέζοι αρνήθηκαν να αποχωριστούν έτσι τον ηγέτη τους. Η Μπάγερν φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τον Χάρι Κέιν για την απόκτησή του και για αυτό το λόγο ετοιμάζει νέα πρόταση για να τον κάνει δικό της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η νέα προσφορά αναμένεται να είναι πιο κοντά στα χρήματα που ζητάει η Τότεναμ και επιπρόσθετα θα περιλαμβάνονται αρκετά μπόνους που θα ανεβάζουν το συνολικό ποσό.

Όπως και να έχει η Μπαγερν φαίνεται αποφασισμένη να ολοκληρώσει τη συγκεκριμένη μεταγραφή και μάλιστα θέλει να το πράξει το συντομότερο δυνατό.

 

Υπενθυμίζουμε ότι ο Κέιν στα 29 του χρόνια είναι ο πρώτο σκόρερ στην ιστορία της Τότεναμ μετρώντας 280 γκολ σε 435 συμμετοχές.