ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

18 January, 2023 - 20:32

Categories: 

Ευρεία νίκη για τον Παναθηναϊκό με σόου Χριστινάκη

Με 22 πόντους της Χριστινάκη σε 18 λεπτά (!) ο Παναθηναϊκός σκόρπισε τη Νίκη Λευκάδας προσφέροντας σκορ και θέαμα (99-64). Δέκα μέρες πριν το κρίσιμο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το τριφύλλι ανεβάζει ρυθμούς.

Στο 15-1 ανέβηκε η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη, η οποία δεν συνάντησε προβλήματα απέναντι στην Νίκη Λευκάδας και «έγραψε» άλλη μία νίκη στην Α1 Γυναικών με επιβλητικό τρόπο. Αντιθέτως, οι φιλοξενούμενες υποχώρησαν στο 6-11.

 

Το «τριφύλλι» ήταν εντυπωσιακό από την αρχή της αναμέτρησης, κάνοντας ρεκόρ παραγωγικότητας στο πρώτο μέρος στη σεζόν με 53 πόντους και στο τέλος με 99. Οι «πράσινες» είχαν 10/12 αιφνιδιασμούς και έδειξαν να ανεβάζουν ακόμα περισσότερο στροφές ενόψει του Ολυμπιακού.

Οι «πράσινες» ήταν κυρίαρχες εξ αρχής και είχαν σε... μεγάλα κέφια την Ελεάννα Χριστινάκη, που μέτρησε 22 πόντους σε μόλις 18' συμμετοχής. Διψήφιες ήταν και οι Ριντ (12π.), Πότερ (13π.), Σωτηρίου (11π.), Κάρτερ (11π.) και Αλεξανδρή (10π.).

Ομάδα: