ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

26 September, 2023 - 03:22

Categories: 

Ευρωπαϊκά ντέρμπι μεσοβδόμαδα στη NOVA, Σερβία – Ελλάδα γυναικών live στο Novasports και «Disaster Theories»: Ο πλανήτης φλέγεται!

Aγώνες από την Laliga,  Serie B, Ligue 1, αλλά και WTA 500 Tokyo Open περιλαμβάνει το μενού του μεσοβδόμαδου προγράμματος στα κανάλια Novasports.

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου

11:00-15:00 WTA 500 Tokyo Open – Φάση των «32» Novasports6 σε περιγραφή της Χριστίνας Κομίνη

20:00 LaLiga EA Sports – 7η αγωνιστική: Σεβίλλη-Αλμερία Novasports1 σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα

21:30 Serie B – 7η αγωνιστική: Βενέτσια-Παλέρμο Novasports3 σε περιγραφή του Βασίλη Κωνσταντόπουλου

22:00 Ligue 1 – 6η αγωνιστική: Λιλ-Ρενς Novasports2 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη

22:30 LaLiga EA Sports: Μαγιόρκα-Μπαρτσελόνα Novasports Prime σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη

 

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου

09:00-13:00 WTA 500 Tokyo Open – Φάση των «32» Novasports6 σε περιγραφή του Θάνου Σολούκου

19:45 Eredivisie – 3η αγωνιστική (εξ αναβολής): Άιντχοφεν-Go Ahead Eagles Novasports3 σε περιγραφή του Γιώργου Βασιλείου

20:00 LaLiga EA Sports: Ρεάλ Μαδρίτης-Λας Πάλμας Novasports1 σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου

20:00 LaLiga EA Sports: Αθλέτικ Μπιλμπάο-Χετάφε Novasports2 σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη

20:00 LaLiga EΑ Sports: Βιγιαρεάλ-Χιρόνα Novasports Start σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου

22:00 Eredivisie – 3η αγωνιστική (εξ αναβολής): Άγιαξ-Φόλενταμ Novasports3 σε περιγραφή του Νίκου Τζουάννη

22:30 LaLiga EA Sports: Βαλένθια-Ρεάλ Σοσιεδάδ Novasports1 σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου

22:30 LaLiga EA Sports: Κάδιθ-Βαγιεκάνο Novasports2 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη

22:45 Η Ώρα των πρωταθλητών στο Novasports Prime, στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γιαννίκο Δούσκα και την Χριστίνα Κομίνη

 

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου

09:00-13:00 WTA 500 Tokyo Open – Φάση των «16» Novasports6 σε περιγραφή του Θάνου Σολούκου

10:00 WTA 250 Ningbo Open – Α’ Προημιτελικός Novasports Start σε περιγραφή του Άκη Κουζούλη

12:00 WTA 250 Ningbo Open – Β’ Προημιτελικός Novasports Start σε περιγραφή του Άκη Κουζούλη

14:00 WTA 250 Ningbo Open – Γ’ Προημιτελικός Novasports Start σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη

16:00 WTA 250 Ningbo Open – Δ’ Προημιτελικός Novasports Start σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη

19:30 Η Ώρα των Πρωταθλητών, Α’ μέρος στο  Novasports Prime, στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γιαννίκο Δούσκα

20:00 LaLiga EA Sports: Γρανάδα-Μπέτις Novasports1 σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου

20:00 LaLiga EA Sports: Θέλτα-Αλαβές Novasports Start σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη

22:30 LaLiga EA Sports: Οσασούνα-Ατλέτικο Μαδρίτης Novasports1 σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου

22:45 Η Ώρα των Πρωταθλητών, Β’ μέρος στο Novasports Prime, στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γιαννίκο Δούσκα και τη Λίλα Κουντουριώτη

Σερβία – Ελλάδα για το UEFA Women’s Nations League στο Novasports

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου στις 20:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports Start καθώς και από το κανάλι του novasports στο YouTube, τον 2ο αγώνα της Εθνικής ομάδας Γυναικών για τον 3ο όμιλο της League B στο νέο UEFA Women’s Nations League, κόντρα στη Σερβία. Στην περιγραφή της αναμέτρησης θα ειναι ο Αποστόλης Λάμπος.

H Nova, πάντα αρωγός στην ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου, μεταδίδει ποκλειστικά στους συνδρομητές της, τους  αγώνες της Εθνικής ομάδας κόντρα σε Σερβία, Ουκρανία και Πολωνία διεκδικώντας την άνοδο στη League A. Στην πρεμιέρα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε εντός έδρας με 1-3 από την Πολωνία, ενώ μετά τη Σερβία, επόμενος αγώνας για τη “γαλανόλευκη” είναι στις 27 Οκτωβρίου εντός έδρας με αντίπαλο την Ουκρανία.

Υψηλή επιπέδου η παραγωγή του αθλητικού τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Action 24

Ακόμη ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός, το 5ο τουρνουά μπάσκετ «Παύλος Γιαννακόπουλος», είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαζικά  μέσα από τη συχνότητα του ACTION 24 οι Έλληνες φίλαθλοι.

Εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές, είδαν στους δέκτες τους τις 4 αναμετρήσεις της διοργάνωσης, η οποία είχε κάλυψη επιπέδου αγώνα της Euroleague, με 12 κάμερες (μεταξύ αυτών και κινηματογραφικές) και drone, ενώ για τη μετάδοση δούλεψαν περισσότερα από 50 άτομα. Την παραγωγή ανέλαβε η εταιρεία παραγωγής περιεχομένου «Fourkey», με επικεφαλής τον Γιάννη Φουρνάρο, υπό τον συντονισμό της διεύθυνσης λειτουργίας του ACTION 24.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, ότι τη μετάδοση του τελικού της διοργάνωσης μεταξύ Παναθηναϊκού και Εφές Αναντολού παρακολούθησαν από την τηλεόρασή τους περισσότεροι από 120.000 τηλεθεατές (10,8% σε αντρικό κοινό στην Αττική), ενώ σε ψηφιακό επίπεδο η μετάδοση μέσω stream ξεπέρασε τις 1,2 εκατομμύρια προβολές!

Oι υποψήφιοι Περιφερειάρχες Αττικής, στην εκπομπή «Παρεμβάσεις» του Blue Sky

Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου, στις 21:50» στο BLUE SKY οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες  Αττικής, στην εκπομπή «Παρεμβάσεις». Συντονίζει ο Σωτήρης Ξενάκης.

Ο τηλεοπτικός σταθμός BLUE SKY, και η δημοσιογραφική ομάδα ενημέρωσης, εν όψει των Αυτοδιοικητικών Εκλογών του Οκτωβρίου, διοργανώνουν ένα ανοιχτό διάλογο, με καλεσμένους με τους υποψήφιους Περιφερειάρχες Αττικής.

Μια τηλεοπτική αναμέτρηση, ζωντανά στο στούντιο,  για όλα τα θέματα της Περιφέρειας Αττικής, τα νέα προγράμματα, και η επόμενη μέρα.

Στην κορυφή το ΜΕGA

Με άνοδο στο 13,1% το Mega παρέμεινε στην πρώτη θέση της τηλεθέασης την εβδομάδα 18-24 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen. Δεύτερος ο Alpha  στο 12,7  όπως και τρίτος ο ΣΚΑΪ, με 10,4%. Ο ΑΝΤ1 ανέβηκε στο 9,2% ενώ το Open υποχώρησε στο 8,2%. Με 5,5% η ΕΡΤ1 παρά τις ενάρξεις των νέων της προγραμμάτων και με 2,8% σταθερά το ΜΑΚ TV. Η ΕΡΤ3 με 1,8% και η ΕΡΤ2 με 1.7%.

Το «χαμένο» άλμπουμ των Socrates Drank The Conium αποκλειστικά στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7

 

Το 2010 ο Γιάννης Σπάθας, ο Αντώνης Τουρκογιώργης και ο drummer Μάκης Γιούλης ξεκίνησαν να ηχογραφούν τα νέα τραγούδια των θρυλικών Socrates Drank the Conium. Ως σήμερα, το άλμπουμ αυτό θεωρείτο «χαμένο».

Δεκατρία χρόνια μετά, κυκλοφορεί και το ακούμε αποκλειστικά από το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 μια εβδομάδα πριν από την επίσημη κυκλοφορία του. To νέο album των Socrates Drank The Conium έχει τον τίτλο «Socrates Last Forever», ηχογραφήθηκε την περίοδο 2009 – 2010 και πλέον παύει να είναι «χαμένο» από τη στιγμή που ο Κώστας Μπίγαλης ανέλαβε να ολοκληρώσει τη μίξη του στην τελική σημερινή της μορφή. Έτσι, ακούμε σε 11 ολοκαίνουργια τραγούδια τον Αντώνη Τουρκογιώργη (φωνή, μπάσο), τον δεξιοτέχνη Γιάννη Σπάθα σε απίστευτα κιθαριστικά σόλο και τον Μάκη Γιούλη στα ντραμς. Όλα τα  τραγούδια είναι στο γνώριμο rock ήχο της θρυλικής μπάντας που όλοι αγαπήσαμε.

Από τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, συντονιζόμαστε με το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 και ακούμε επιλεγμένα τραγούδια από το δίσκο σε αποκλειστική μετάδοση. Την παραμονή κυκλοφορίας του δίσκου, την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου στις 16:00, ο Κώστας Μπίγαλης συνομιλεί με τον Σιδερή Πρίντεζη και ξεδιπλώνουν παρέα την ιστορία του «χαμένου δίσκου των Socrates».

Το «Socrates Last Forever» κυκλοφορεί αρχικά αποκλειστικά σε limited βινύλιο σε αριθμημένα αντίτυπα, ενώ 10 ακροατές του Δεύτερου Προγράμματος θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα αντίτυπο στον διαγωνισμό που θα ξεκινήσει την ίδια μέρα!

Παράλληλα, από Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, στην εκπομπή «Ροκ Συναναστροφές» με τον Πάνο Χρυσοστόμου, στις 15:00 ο Γιάννης Σπάθας, από το αρχείο της εκπομπής, μιλάει για την συζήτηση περί ελληνικού και ξένου στίχου στα τραγούδια των Socrates.

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου. Ο Αντώνης Τουρκογιώργης στην τελευταία συνέντευξη που έδωσε ως σήμερα, το 2010, εξηγεί γιατί οι Socrates δεν έκαναν τελικά διεθνή καριέρα.

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου. Εκτενής αναφορά στους drummers των Socrates που σηματοδοτούν τις διάφορες «εποχές» τους. Από τον Ηλία Μπουκουβάλα στον Μάκη Γιούλη, μέσω του Γιώργου Τρανταλίδη και του Νίκου Αντύπα.

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου. Όσα προηγήθηκαν του νέου άλμπουμ. Η επανένωση στο Λυκαβηττό το 1999, οι αλλαγές μελών, η συνέχεια…

Το τελευταίο κεφάλαιο για το κορυφαίο rock συγκρότημα της Ελλάδας, το οποίο καθόρισε την ελληνική ροκ γράφεται στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7.

«Disaster Theories»: Ο πλανήτης φλέγεται

Το «Disaster Theories», η αποκαλυπτική σειρά ντοκιμαντέρ των Antenna Studios που προβάλλεται αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+, επανέρχεται στην επικαιρότητα με το καθηλωτικό επεισόδιο: «Ο πλανήτης φλέγεται». Δεδομένης της θεματολογίας του σχετικά με την κλιματική κρίση και την απειλή του περιβάλλοντος και της βιοποικιλότητας, επιλέχθηκε για να προβληθεί σε πληθώρα φεστιβάλ ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αφηγητής του Disaster Theories είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος παρουσιάζει τις ιστορίες καθημερινών ανθρώπων που βίωσαν τη σαρωτική δύναμη της φύσης, ενώ 27 κορυφαίοι Έλληνες επιστήμονες καταθέτουν τις σκέψεις και τις ανησυχίες τους για τους υπαρκτούς κινδύνους της σημερινής εποχής. Σεισμοί, τσουνάμια, κυκλώνες, αιφνίδιες πλημμύρες, πυρκαγιές, νέες μολυσματικές ασθένειες, πυρηνικός πόλεμος… Στόχος της σειράς ντοκιμαντέρ, είναι να μιλήσει για την εξέλιξη αυτών των φαινομένων στην Ελλάδα και για το τι πρέπει να αναμένουμε στο προσεχές μέλλον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Disaster Theories» προβλήθηκε στις 12/08/2023 στο 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας (Link), όπου έλαβε το 3ο Βραβείο Φεστιβάλ Ελληνικής Ταινίας Ντοκιμαντέρ Μικρού Μήκους. Ταυτόχρονα, το Disaster Theories ανοίγει τα φτερά του για το εξωτερικό, με την προβολή του στο «Bio Film Festival» στην Ιταλία, που πραγματοποιήθηκε τη  1η Σεπτεμβρίου 2023.  Ενώ, έχει προγραμματιστεί να προβληθεί στις 27 Οκτωβρίου 2023 στην Κίνα, στο πλαίσιο του «Handle Climate Change Film Festival» και στις 25 Νοεμβρίου 2023 στο «Nature & Culture – International Poetry Film Festival» στη Δανία.

Το «Disaster Theories» αναδεικνύει τόσο την επιστημονική μελέτη και την αναγκαιότητα προετοιμασίας της πολιτείας για την αντιμετώπιση αυτών των ακραίων φαινομένων όσο και την προσωπική σκοπιά της ανθρώπινης απώλειας και της εικόνας καταστροφής της επόμενης ημέρας.

Όλος ο κύκλος του «Disaster Theories» είναι διαθέσιμος αποκλειστικά στο ANT1+ με εγγραφή στο www.antennaplus.gr

Συντελεστές

Αφήγηση: Βασίλης Μπισμπίκης

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τζέτζας 

Σενάριο-έρευνα: Έμυ Δημητρακοπούλου 

Εκτέλεση Παραγωγής: Antenna Studios

Αυτοβιογραφικές ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου

Αυτοβιογραφικές ταινίες από τον παγκόσμιο κινηματογράφο μεταδίδει η ΕΡΤ2 από τη Δευτέρα 25 έως την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023, στις 22:00. Σπουδαία φιλμ σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση, σκιαγραφούν τη ζωή και το έργο προσώπων από τον χώρο της τέχνης και συγκεκριμένα των Τζ. Ντ. Σάλιντζερ, Ρούντολφ Νουρέγιεφ, Κάρλος Ακόστα και Κάθριν Γουέλντον. Την Πέμπτη, στις 22:00, ραντεβού με ταινία του ελληνικού κινηματογράφου.

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023, στις 22:00

«Επαναστάτης στη σίκαλη»

(Rebel in the Rye)

A’ Τηλεοπτική Μετάδοση

Βιογραφικό δράμα, παραγωγής ΗΠΑ 2017

Σκηνοθεσία-σενάριο: Ντάνι Στρονγκ

Παίζουν: Νίκολας Χουλτ, Ζόι Ντόιτς, Κέβιν Σπέισι, Σάρα Πόλσον, Βίκτορ Γκάρμπερ, Χόουπ Ντέιβις, Έρικ Μπογκοσιάν

Διάρκεια: 99′

Υπόθεση: Ο κόσμος του θρυλικού συγγραφέα Τζ. Ντ. Σάλιντζερ μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη, σ’ αυτή την αποκαλυπτική ματιά στις εμπειρίες που διαμόρφωσαν έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους, αμφιλεγόμενους και αινιγματικούς συγγραφείς των καιρών μας.

Τοποθετημένο χρονικά στο πολύχρωμο κάδρο της Νέας Υόρκης των μέσων του 20ού αιώνα, το «Επαναστάτης στη σίκαλη» ακολουθεί τον νεαρό Σάλιντζερ (Νίκολας Χουλτ), ενόσω αυτός προσπαθεί να βρει τη «φωνή» του, φλερτάρει με τη διάσημη κοσμική Ούνα Ο’Νιλ (Ζόι Ντόιτς) και πολεμά στις πρώτες γραμμές του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου.

Αυτές είναι οι εμπειρίες που θα διαμορφώσουν τη δημιουργία του αριστουργήματός του, «Ο φύλακας στη σίκαλη», θα τον κάνουν διάσημο -αλλά και διαβόητο- εν μία νυκτί και, τελικά, θα οδηγήσουν στην απόσυρσή του από τα φώτα της δημοσιότητας για όλη την υπόλοιπη ζωή του.

Το σενάριο της ταινίας βασίζεται στη βιογραφία «J.D. Salinger: A Life Raised High» του Κένεθ Σλαουένσκι.

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023, στις 22:00

«Ο χορός της ζωής μου»

(Yuli)

Bιογραφικό δράμα, συμπαραγωγής Ισπανίας-Κούβας-Αγγλίας-Γερμανίας 2018

Σκηνοθεσία: Ιθιάρ Μπολάιν

Πρωταγωνιστούν: Κάρλος Ακόστα, Σαντιάγκο Αλφόνσο, Ταμάρα Ρόχο, Έντισον Μανουέλ Ολβέρα

Διάρκεια: 110′

Υπόθεση: Εμπνευσμένη από τη ζωή του σπουδαίου Κουβανού χορευτή Κάρλος Ακόστα και βασισμένη στην αυτοβιογραφία του, η ταινία «Ο χορός της ζωής μου» της Ιθίαρ Μπολάιν είναι το χρονικό μιας συγκλονιστικής ζωής.

Το «Yuli» είναι το παρατσούκλι που δόθηκε στον Κάρλος Ακόστα από τον πατέρα του, Πέδρο.

Η μόνη μόρφωση που έλαβε ο μικρός Yuli ήταν στους δρόμους μιας υποβαθμισμένης γειτονιάς στην Αβάνα. Αλλά ο Πέδρο ήξερε ότι ο γιος του έχει φυσικό ταλέντο στον χορό και τον ανάγκασε να πάει στην Εθνική Σχολή Χορού της Κούβας.

Παρά την αρχική του αντίδραση, ο Κάρλος Ακόστα μαγεύτηκε από τον κόσμο του χορού και δημιούργησε τον δικό του μύθο ως ένας από τους καλύτερους χορευτές της γενιάς του και ως ο πρώτος μαύρος καλλιτέχνης που ενσάρκωσε τον Ρομέο στο Βασιλικό Μπαλέτο του Λονδίνου, στο οποίο συνέχισε την καριέρα του για 17 χρόνια.

Βραβεία – διακρίσεις:

Η ταινία ήταν υποψήφια για 5 Βραβεία Γκόγια.

Επίσημη συμμετοχή στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σαν Σεμπαστιάν.

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023, στις 22:00

«Νουρέγιεφ: Το Λευκό Κοράκι»

(The White Crow) 

A’ Τηλεοπτική Μετάδοση

Βιογραφικό δράμα, συμπαραγωγής Ηνωμένου Βασιλείου-Γαλλίας-Σερβίας 2018

Σκηνοθεσία: Ρέιφ Φάινς

Πρωταγωνιστούν: Όλεγκ Ιβένκο, Αντέλ Εξαρχόπουλος, Ρέιφ Φάινς, Ραφαέλ Περσονάζ, Σεργκέι Πολούνιν

Διάρκεια: 115΄

Υπόθεση: Ο ηθοποιός Ρέιφ Φάινς μεταφέρεται πίσω από την κάμερα και σκηνοθετεί τον ανερχόμενο ηθοποιό Όλεγκ Ιβένκο, o οποίος δίνει μία κορυφαία ερμηνεία στον ρόλο του Ρούντολφ Νουρέγιεφ.

O δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ Ρέιφ Φάινς μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη τη ζωή του κορυφαίου Ρώσου χορευτή Ρούντολφ Νουρέγιεφ, ο οποίος στο απόγειο του Ψυχρού Πολέμου κατέφυγε στη Γαλλία και εξέπληξε όλον τον κόσμο με το ταλέντο του.

Με τη μοναδική του παρουσία, ο Νουρέγιεφ έλαμψε ως το πιο διάσημο αστέρι του μπαλέτου, ένας αδάμαστος και όμορφος χορευτής, που ένιωσε περιορισμένος από τη ζωή της δεκαετίας του 1950 στο Λένινγκραντ και άνοιξε τα φτερά του για τη Δύση.

Το φλερτάρισμά του με δυτικούς καλλιτέχνες και ιδέες τον οδήγησε σ’ ένα επικίνδυνο «κρυφτό» με την KGB.

Μία συναρπαστική ταινία, βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα.

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023, στις 22:00

«Μικρά όμορφα άλογα»

(All the Pretty Little Horses)

Δράμα, συμπαραγωγής Ελλάδας-Βελγίου-Γερμανίας 2020

Σκηνοθεσία-σενάριο: Μιχάλης Κωνσταντάτος

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιάννης Φώτου GSC

Μοντάζ: Γιώργος Μαυροψαρίδης ACE, Μυρτώ Καρρά

Ήχος: Γιάννης Αντύπας, Jan Schermer

Μουσική: Liesa Van der Aa

Σκηνικά: Δανάη Ελευσινιώτη

Παραγωγή: Horsefly Productions

Παραγωγοί: Γιώργος Τσούργιαννης

Συμπαραγωγή: A Private View, Fabian Massah, EZ Films, ΕΡΤ Α.Ε., ΕΚΚ, Eurimages, The Belgian Federal Government’s Tax Shelter Programme, ΕΚΟΜΕ, Creative Europe Programme – MEDIA of the European Union

Συμπαραγωγοί: Dries Phlypo, Jean-Claude Van Rijckeghem, Fabian Massah, Elie Meirovitz

Παίζουν: Γιώτα Αργυροπούλου, Δημήτρης Λάλος, Κατερίνα Διδασκάλου, Αλέξανδρος Καραμούζης, Κώστας Ανταλόπουλος, Δημήτρης Καπετανάκος, Αντώνης Μυριάγκος, Βίκυ Παπαδοπούλου, Κώστας Λάσκος, Θανάσης Νάκος, Θάλεια Παπακώστα, Δημήτρης Καταλειφός

Διάρκεια: 102′

Υπόθεση: Έπειτα από μια απότομη αλλαγή στη ζωή τους, η Αλίκη και ο Πέτρος βρίσκουν πρόσκαιρο καταφύγιο σε μια παραθαλάσσια, επαρχιακή πόλη μαζί με τον μικρό τους γιο, τον Παναγιώτη.

Η απόφασή τους να εργαστούν σε προσωρινές δουλειές είναι μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου, με βάση το οποίο πρόκειται να επιστρέψουν το συντομότερο στην Αθήνα.

Όταν η Αλίκη συνειδητοποιεί ότι το σχέδιο δεν λειτουργεί, ο Πέτρος αντιλαμβάνεται τη συναισθηματική της απομάκρυνση ως σιωπηρή αποδοκιμασία.

Η απόσταση ανάμεσά τους μεγαλώνει, ώσπου ο κίνδυνος να παγιδευτούν σε έναν ιστό από ψέματα (που οι ίδιοι έφτιαξαν), γίνεται αισθητός.

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023, στις 22:00

«Μια γυναίκα προχωράει μπροστά»

(Woman Walks Ahead)

A’ Τηλεοπτική Μετάδοση

Βιογραφικό δράμα, παραγωγής ΗΠΑ 2017

Σκηνοθεσία: Σουζάνα Γουάιτ

Παίζουν: Τζέσικα Τσαστέιν, Μάικλ Γκρέιαϊζ, Σαμ Ρόκγουελ, Λουίζα Κράους, Μπουτς Σάουθερλαντ

Διάρκεια: 93′

Υπόθεση: Ένα καθηλωτικό δράμα εποχής, με ηρωίδα μία δυναμική γυναίκα.

Η Κάθριν Γουέλντον (Τζέσικα Τσαστέιν) είναι ζωγράφος πορτρέτων και είναι από το Μπρούκλιν.

Στα τέλη του 19ου αιώνα, θα ταξιδέψει μέχρι την Ντακότα, για να φτιάξει το πορτρέτο του Καθιστού Ταύρου, του ιερού αρχηγού της φυλής των ινδιάνων Λακότα.

Το ταξίδι αυτό θα είναι καθοριστικής σημασίας για εκείνη, μια και θα εμπλακεί στον αγώνα των Ινδιάνων για την υπεράσπιση της γης τους και των δικαιωμάτων τους.

Tα σύκα σύκα και  την σκάφη σκάφη

-Αποχώρησε από τον σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ Στο Κόκκινο η πολιτική συντάκτρια Βούλα Κεχαγιά...

-Δεν προβλήθηκε η "Super Μπάλα" στο MEGA το βράδυ της Κυριακής, αφού στην θέση της προβλήθηκε έκτακτή πολιτική εκπομπή με την εκλογή Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ...

-Τις νέες σειρές μυθοπλασίας της ΕΡΤ που υποδέχθηκε με ενθουσιασμό το τηλεοπτικό κοινό, μπορούν τώρα να παρακολουθήσουν και οι Έλληνες της ομογένειας. Από τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023, η ERTWORLD θα μεταδώσει τις σειρές «Κάνε ότι Κοιμάσαι ΙΙ»  (Βραβείο Καλύτερης Τηλεοπτικής Σειράς στον 18ο Διεθνή Διαγωνισμό Seoul International Drama Awards 2023), «Ο όρκος II», «Η παραλία» και «3ος όροφος»...

-Από δύο αγώνες του League Cup Αγγλίας θα μεταδώσει το Action 24 και το Attika TV. Aπό το Action 24 θα μεταδοθούν οι αναμετρήσεις Μάντσεστερ Γ - Κρίσταλ Πάλας (26/9/23) και Νιούκαστλ -Μάντσεστερ Σίτι την Τετάρτη (27-09-23)...

-Το Attika TV θα μεταδώσει τους αγώνες Ίπσουιτς -Γουλβς (26/9/23) και Λίβερπουλ -Λέστερ ( (27-09-23)...

-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com