ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

29 September, 2023 - 03:48

Categories: 

Εφιάλτης για την Ρόμα στην Γένοβα

 

 

Συνεχίζει να «παραπατάει» στο ξεκίνημα της σεζόν η Ρόμα, γνωρίζοντας την τρίτη της φετινή ήττα, αυτή την φορά με το βαρύ 4-1 από την Τζένοα στο «Μαράσι».

Οι γηπεδούχοι άρχισαν δυναμικά το παιχνίδι και πήραν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 5', χάρι στον Γκούντμουνσον. Οι Ρωμαίοι βρήκαν απάντηση και στο 22', ο Κριστάντε έφερε το ματς στα ίσα. Η «Γκριφόνε», όμως, πήγε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα, αφού ο φορμαρισμένος Ρετέγκι την έβαλε ξανά μπροστά στο 45'.

Οι «Τζιαλορόσι» δεν εμφανίστηκαν αγωνιστικά στο δεύτερο μέρος και δέχτηκαν αλλά δύο τέρματα. Στο 74', ο Θόρσμπι διεύρυνε το σκορ στο 3-1 και στο 81', ο Μεσίας έγραψε το τελικό και εμφατικό  4-1.

Η καρέκλα του Μουρίνιο σίγουρα έχει αρχίσει να τρίζει, μιας και η Ρόμα μετρά μόλις μια νίκη στις πρώτες έξι αγωνιστικές. Αντιθέτως, η Τζένοα είναι σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με πέρσι και βρίσκεται στην 8η θέση με 7 βαθμούς.