ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

9 January, 2023 - 01:44

Categories: 

"Εφυγε" ο Παναγιώτης Τζένος, η ΕΡΤ αποχαιρετά τον Απόστολο Τσιτσούλη και πέντε νέες ταινίες στο ERTFLIX!

Ο γενικός διευθυντής μέσων του ομίλου των Παραπολιτικών Παναγιώτης Τζένος, έφυγε από την ζωή «προδομένος» από την καρδιά του, σήμερα αργά το απόγευμα. Ευρισκόμενος στην ιδιαίτερή του πατρίδα, την Πάτρα, υπέστη ανακοπή και παρά τις επίμονες προσπάθειες των ιατρών του ΕΚΑΒ, δεν κατέστη εφικτό να επανέλθει η καρδιά του, με αποτέλεσμα να διαπιστωθεί ο θάνατός του.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Όμιλος των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝΣχετικά άρθρα

Με βαθιά θλίψη και πραγματική οδύνη ανακοινώνουμε τον αιφνίδιο θάνατο του Γενικού Διευθυντή του Ομίλου των «Παραπολιτικών», Παναγιώτη Τζένου, σε ηλικία 47 ετών, από ανακοπή.

 Ο Παναγιώτης Τζένος υπήρξε ένας ανυποχώρητα μάχιμος δημοσιογράφος, που θεωρούσε την είδηση αυτοσκοπό. Αν και σπούδασε νομικά, από πολύ νεαρή ηλικία ενεπλάκη στον Τύπο, σε εφημερίδες, ραδιοφωνικούς σταθμούς και στην τηλεόραση.

Οι οργανωτικές του ικανότητες, ο σεβασμός του οποίου ετύγχανε, όχι αδίκως, από τους συναδέλφους του και οι εμπειρίες που είχε αποκτήσει τον είχαν αναδείξει από νεαρή ηλικία σε επιτελικές θέσεις υψηλού κύρους και επιπέδου.

Για τον Όμιλο των «Παραπολιτικών» δεν υπήρξε μόνον ένας εκ των πρωταγωνιστών, αλλά και εκ των ιδρυτικών στελεχών. Σε καθημερινή βάση, ημέρα και νύχτα, με άοκνο πνεύμα και πεποίθηση έδωσε τη μάχη για την ισχυροποίηση, την ανάπτυξη και την εμπέδωση των μίντια, έντυπων και ηλεκτρονικών, του Ομίλου. Μέχρι και την τελευταία ημέρα διατηρούσε την προσωπική δημοσιογραφική έπαλξή του στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών», με την εκπομπή του δικαίως να έχει αναδειχθεί, τόσο από πλευράς κύρους όσο και από πλευράς δημοσιογραφικών αποκαλύψεων και σχολιασμού, στις κυρίαρχες της πρωινής ζώνης. 

Επίσης σημαίνουσα υπήρξε τα τελευταία χρόνια η συμβολή του στη διοίκηση του πρακτορείου διανομής Τύπου «Άργος».

Ο Παναγιώτης Τζένος, με καταγωγή από τα Καλάβρυτα, υπηρέτησε με πεποίθηση και παρρησία την αλήθεια, τις αρχές και την ηθική, βασιζόμενος σε αξίες που είχε από το σπίτι του, με πίστη στον Θεό και αγάπη για την Πατρίδα. Υπήρξε ανυποχώρητος απέναντι στην εξουσία και πάντα στην πρώτη γραμμή των αιτημάτων της κοινωνίας.



Η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο και απολύτως δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένεια των «Παραπολιτικών».

 Ο εκδότης, τα στελέχη και οι εργαζόμενοι στον Όμιλο των «Παραπολιτικών» βρίσκονται στο πλευρό της συζύγου του και συναδέλφου μας, Ανδριάνας Ζαρακέλη, του μονάκριβου γιου του, Γιάννη, και ολόκληρης της οικογένειάς του.

 Ευχόμαστε ολόψυχα συλλυπητήρια.

Η μνήμη και η μαχητικότητά του θα μας οδηγούν για πάντα και στο μέλλον.

ΟΜΙΛΟΣ «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ»

Η ΕΡΤ αποχαιρετά τον Απόστολο Τσιτσούλη

Με θλίψη και οδύνη αποχαιρετά η οικογένεια της ΕΡΤ τον αγαπημένο συνάδελφο, σκηνοθέτη Απόστολο Τστιτσούλη, που «έφυγε» αναπάντεχα από κοντά μας.  

Απόφοιτος του Εθνικού Πανεπιστημίου Θεάτρου, Κινηματογράφου και Τηλεόρασης I.K. Karpenko-Karyi του Κιέβου, ο Απόστολος Τσιτσούλης ξεκίνησε τη συνεργασία του με την ΕΡΤ3 το 1989, αφιερώνοντας της το μεγαλύτερο μέρος της επαγγελματικής σταδιοδρομίας του.

Αφήνει πίσω του πλούσιο έργο, με έμφαση στο ντοκιμαντέρ (ιστορικό, αρχαιολογικό, λαογραφικό, περιηγητικό, κοινωνικά κ.α.). Ξεχωρίζουν δύο σειρές ντοκιμαντέρ  παραγωγής ΕΡΤ3, 12 επεισοδίων η καθεμία, η «Αρχαιολογική Σκαπάνη» και οι «Ιστορικές Εποχές στη Μακεδονία». Το 2000 ο Απόστολος Τσιτσούλης τιμήθηκε με το Βραβείο του Ιδρύματος Μελετών Λαμπράκη «Φιλοκαλούμεν μετ’ ευτελείας» για το ντοκιμαντέρ του «Αμφίπολη».  

Οι εργαζόμενοι και η διοίκηση της ΕΡΤ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς τους οικείους του. Θα τον θυμόμαστε για τη δυναμική του παρουσία, την πρωτοποριακή σκέψη του, τον  μειλίχιο χαρακτήρα και τη συναδελφικότητά του.  

Τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, στις 20:00, η ΕΡΤ3 θα μεταδώσει εκτάκτως το βραβευμένο ντοκιμαντέρ του Απ. Τσιτσούλη «Αμφίπολη».

ERTFLIX – «Ποδαρικό» στη νέα χρονιά με πέντε νέες ξένες σειρές

Το 2023 είναι εδώ και το ERTFLIX μάς καλωσορίζει σε μια χρονιά γεμάτη έρωτες, δυνατές ιστορίες μυστηρίου, ανατροπές, συγκλονιστικά αληθινά γεγονότα και φουτουριστικές ιστορίες. Κυρίως, όμως, μας καλωσορίζει σε μια χρονιά γεμάτη με ακόμη περισσότερο ποιοτικό περιεχόμενο για τους φίλους του.

Πέντε νέες ξένες σειρές κάνουν πρεμιέρα και μαζί ποδαρικό στο 2023, από την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023, για την ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ. Γνωρίστε την Άννα που παλεύει να συντηρήσει τον μικρό της αδερφό σε μια μελλοντική δυστοπία. Ακολουθήστε τα ίχνη αιμοβόρων δολοφόνων, με τον ανακριτή Γιαν και την εγκληματολόγο Λουίζ. Ανακαλύψτε τη συγκλονιστική ιστορία της δηλητηρίασης του πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ και ζήστε τη φιλία και τον έρωτα μέσα από τα μάτια δύο νέων σε μια στρατιωτική βάση της Ιταλίας…

Καλωσορίστε το 2023 στο ERTFLIX με το απόλυτο binge-watching!

«We Are Who We Are»

Σε μια στρατιωτική βάση στην Ιταλία, δύο Αμερικανοί έφηβοι εξερευνούν τη σημασία της φιλίας, του πρώτου έρωτα και της σεξουαλικότητας, μέσα από τη χαρά και την αγωνία της εφηβείας. Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκεται η μοναδική σχέση των δύο νέων, που ενισχύεται από τις ερμηνείες καταξιωμένων ταλαντούχων ηθοποιών που τους πλαισιώνουν. Από τον χαρισματικό Ιταλό σκηνοθέτη τού «Να με Φωνάζεις με το όνομά σου», Λούκα Γκουαντανίνο.

Σκηνοθεσία: Λούκα Γκουαντανίνο

Παίζουν: Τζακ Ντίλαν Γκρέιζερ, Τζόρνταν Κριστίν Σιμόν, Κλόι Σεβινί, Κιντ Κάντι, Φραντσέσκα Σκορσέζε, Σπενς Μουρ ΙΙ, Άλις Μπράγκα

«The Salisbury Poisonings»

Μια σειρά που φέρνει στις οθόνες μας ένα πραγματικό γεγονός που συγκλόνισε τον κόσμο και απασχόλησε τα media το 2018. Μετά τη δηλητηρίαση του Ρώσου διπλού πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του Γιούλια, στο Σάλσμπερι, τον Μάρτιο του 2018, η σειρά εξερευνά τις επιπτώσεις, μέσα από τη ματιά δύο ατόμων που υπήρξαν τα πρόσωπα-κλειδιά: του αστυνομικού ντετέκτιβ Νικ Μπέιλι, ο οποίος μολύνθηκε εν αγνοία του κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, της Τρέισι Ντασκιέβιτς, της τοπικής διευθύντριας Δημόσιας Υγείας, η οποία αγωνίστηκε να προστατεύσει τους κατοίκους του Σάλσμπερι πριν τα πράγματα ξεφύγουν από τον έλεγχο, καθώς και της τραγικής ιστορίας της Ντον Στέρτζες, του αθώου θύματος της θανατηφόρας μόλυνσης.

Σκηνοθεσία: Σαούλ Ντιμπ

Παίζουν: Ρέιφ Σπολ, Αν Μαρί Νταφ, Άναμπελ Σόλεϊ, Τζούντα Κάζιν, Μάι Άννα Μπέρινγκ, Μαρκ Άντι

«Anna»

Η Άννα, ένα κορίτσι 14 ετών, καλείται να αντιμετωπίσει μια ιογενή λοίμωξη που έχει σκοτώσει όλους τους ενήλικες στην περιοχή όπου ζει. Σε έναν κόσμο όπου οι ενήλικες δεν υπάρχουν πια, όπου οι κανόνες παραβιάζονται και η κοινωνία διαλύεται, το διακύβευμα είναι υψηλό, καθώς τα παιδιά και η φύση αγριεύουν. Η Άννα έχει αναλάβει τη φροντίδα του μικρότερου αδελφού της, του Άστορ, με μοναδικό οδηγό τις οδηγίες του «Βιβλίου των σημαντικών πραγμάτων», γραμμένο από τη μητέρα της.

Σκηνοθεσία: Νικολό Αμανίτι

Παίζουν: Τζούλια Ντραγκότο, Αλεσάντρο Πεκορέλα, Κλάρα Τραμοντάνο, Τζοβάνι Μαβίλα, Ρομπέρτα Ματέι, Ελένα Λιέτι, Βιβιάνα Μοκιάρο, Νικόλα Μανγκάνο, Μίριαμ Νταλμάτζιο, Κοράντο Φορτούνα, Ματίλντε Φάτζιο, Ντάριο ντι Βίτα.

«Darkness: Those Who Kill»

O ανακριτής Γιαν και η εγκληματολόγος Λουίζ διατρέχουν τους μυστηριώδεις κύκλους γύρω από τα στοιχεία ενός εγκλήματος, προσπαθώντας να συνδέσουν μια σειρά από δολοφονίες.

Σκηνοθεσία: Ίνα Μπρουν

Παίζουν: Nαταλί Mαντουένιο, Τομπάιας Σάντελμαν, Κένεθ Μ. Κρίστενσεν.

«Blinded: Those Who Kill»

Στον δεύτερο κύκλο της σειράς, οι πρωταγωνιστές είναι έτοιμοι να εισχωρήσουν ακόμα πιο βαθιά στον κόσμο του μυστηρίου, καθώς η Λουίζ αναγκάζεται να εξετάσει μια υπόθεση δολοφονιών από το παρελθόν. Τρεις νεαροί άντρες δολοφονήθηκαν μέσα σε λίγους μήνες κι ένα από τα θύματα ήταν ο 18χρονος μοναχογιός της Άλις, μιας παλιάς φίλης της μητέρας της Λουίζ, που έχει διαγνωστεί με καρκίνο σε τελικό στάδιο.

Σκηνοθεσία: Ίνα Μπρουν

Παίζουν: Ναταλί Μαντουένιο, Τομπίας Σάντελμαν, Κένεθ Μ. Κρίστενσεν, Σίγκνε Έγκχολμ Όλσεν, Χέλε Φαγκραλίντ, Μαντς Ρίζομ, Κάσπερ Λέισνερ, Πέτερ Μίγκιντ

Συνέδριο για τις εξελίξεις στα ΜΜΕ

Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, σε συνεργασία με το επιστημονικό Περιοδικό “Δίκαιο Τεχνολογίας & Επικοινωνίας”, διοργανώνουν το 9ο Συνέδριο για το ΔΙΚΑΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023.

Οι ραγδαίες εξελίξεις στον χώρο επιτάσσουν συνεχή ενημέρωση και συμμετοχή στην εξέλιξη του διεπιστημονικού διαλόγου. Το Συνέδριο πρωτοπορεί φιλοξενώντας έγκριτους εισηγητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι συνομιλούν και αναπτύσσουν τις κρίσιμες εξελίξεις στα θέματα της ιδιωτικότητας και της προστασίας προσωπικών δεδομένων, της κυβερνοασφάλειας και του κυβερνοεγκλήματος, της διανοητικής ιδιοκτησίας, των domain names, του ηλεκτρονικού εμπορίου και των νέων μορφών συναλλαγών, των νέων τεχνολογιών και της Legal Tech, των ηλεκτρονικών επικοινωνιών, της Ραδιοτηλεόρασης, του Τύπου, της προσβολής της προσωπικότητας μέσω ΜΜΕ και διαδικτύου.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί διά ζώσης στο Wyndham Grand Athens και μέσω live streaming.

Tα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Tο «Μεγάλο παζάρι» επιστρέφει στη μικρή μας οθόνη φιλοδοξώντας να κερδίσει και τη σύγχρονη γενιά τηλεθεατών. Ο ALPHA,έχει ήδη εξασφαλίσει τα δικαιώματα και πρόκειται να επαναφέρει το ιστορικό πρόγραμμα την επόμενη σεζόν, ενώ ήδη αναζητά τον κατάλληλο παρουσιαστή, ο οποίος θα αναλάβει το πρότζεκτ με σκοπό να το απογειώσει...

-Tο πρώτο Σαββατοκύριακο του Φλεβάρη αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 η νέα εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου...

-Η Ντόρα Κουτροκόη αναμένεται να ενταχθεί στο Action 24, με νέα απογευματινή εκπομπή...

-Τους μελλοντικούς Έλληνες gamechangers και τις καινοτόμες ιδέες τους θα γνωρίσουμε στη νέα εκπομπή «Επιχείρηση, Αλλάζουμε την Ελλάδα» (The Game Changers), που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ2, τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023, στις 20:00...

-Η Δίκη στο OPEN, στη νέα εποχή.   Το μακροβιότερο talk show, τη Δευτέρα, στις 9 το βράδυ, ζωντανά, στην υβριδική τηλεόραση του OPEN. Η αθλητική εκπομπή των μεγάλων αποκαλύψεων δίνει πάλι τον τόνο για να μη μείνει τίποτε στο σκοτάδι: ΘΕΜΑ: Όλη η αλήθεια για τον θάνατο του 16χρονου πρωταθλητή της πυγμαχίας - Στο studio ο Χάρης Μαριόλης  ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ: ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, η αθέατη πλευρά - Αναλύει ο Μάριος Κουτσιμανής  ΕΡΕΥΝΑ: Η δυαρχία που έφερε την κρίση στην ΕΠΟ - Σχολιάζουν Σάββας Δημητριάδης και Δημήτρης Γιαρένης. 34 χρόνια Δίκη, με τον Κυριάκο Θωμαΐδη. Τη Δευτέρα, στις 9 το βράδυ, ζωντανά, στην υβριδική τηλεόραση του OPEN. Και σε μαγνητοσκόπηση, μετά τα μεσάνυχτα, στο Ανοιχτό Κανάλι...

-Tην εγκυμοσύνη της ανακοίνωσε μέσω instagram η Ιωάννα Μαλέσκου...

-Kαλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ .Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com