ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

26 March, 2023 - 00:27

Categories: 

Εύκολα η Ισπανία την Νορβηγία, ήττα για την Κύπρο

Με επτά αναμετρήσεις συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση για τα προκριματικά του Γιούρο 2024.

 

Πρώτος Ομιλος:

Ισπανία - Νορβηγία 3-0

Παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο και ανεβάζοντας στροφές ανά διαστήματα, η «Φούρια Ρόχα» έκαμψε την αντίσταση της Νορβηγίας, κερδίζοντας την με 3-0 στην Μάλαγα.

Ιδανικό ξεκίνημα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι προηγήθηκαν στο 13ο λεπτό με τον Ντάνι Όλμο. Οι Νορβηγοί προσπάθησαν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης, αλλά υ απουσία του Χάλαντ ήταν εμφανής. Οι γηπεδούχοι, όμως, άργησαν να «καθαρίσουν» το παιχνίδι, με τον Τζόσελου να σκοράρει εις διπλούν μέσα σε δύο λεπτά στο 84' και 85' και την Ισπανία να μπαίνει με το δεξί στα προκριματικά.

 

Σκωτία - Κύπρος 3-0

Εύκολο έργο απέναντι στην Κύπρο είχαν οι Σκωτσέζοι, παίρνοντας την νίκη με 3-0.

Το πρώτο γκολ του αγώνα σημείωσε ο ΜακΓκιν στο 21', ενώ ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ πρόσθεσε αλλά δύο στο 87' και το 90+3' αντίστοιχα για να «κλειδώσει» το τρίποντο για την ομάδα του. Οι Κύπριοι, αντιθέτως δεν κατάφεραν να γίνουν διόλου απειλητικοί, έχοντας προσπάθειες μόνο εκτός περιοχής και άρχισαν με μια απογοητευτική εμφάνιση τις υποχρεώσεις τους στα προκριματικά.

 

Τέταρτος Όμιλος:

Κροατία - Ουαλία 1-1

Σε ένα παιχνίδι βγαλμένο από τα καλύτερα του Football Manager, η Ουαλία κατάφερε να φύγει με τον πόντο από το Σπλιτ, παρότι βρισκόταν κλεισμένη στα καρέ της για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Οι Κροάτες είχαν την συντριπτική πλειονότητα της κατοχής και δημιούργησαν συνολικά 19 προσπάθειες, με το αποτέλεσμα, όμως, να είναι μικρότερο των προσδοκιών τους. Ο μόνος που κατάφερε να νικήσει τον Γουόρντ ήταν ο Κράμαριτς στο 28'. Οι Ουαλοί, από την άλλη, άδραξαν την ευκαιρία τους και ισοφάρισαν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μπρόουντχεντ.

 

Αρμενία - Τουρκία 1-2

Νίκη με ανατροπή πέτυχε η Τουρκία στο Γιερεβάν, επικρατώντας με 1-2 της Αρμενίας. Οι Τούρκοι βρέθηκαν πίσω στο 10ο λεπτό, όταν ο Καμπάκ έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, αλλά κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 34' με τον Κοκτσού. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, αλλά το απευθείας φάουλ του Ακτούρκογλου στο 64' ήταν αυτό που χώρισε τις δύο ομάδες.

 

Ένατος Όμιλος:

Ανδόρα - Ρουμανία 0-2

Χωρίς να χρειαστεί να «ιδρώσει», η Ρουμανία κέρδισε με 0-2 εκτός έδρας την Ανδόρα.

Οι Ρουμάνοι προηγήθηκαν στο 34' με τον Ντένις Μαν και διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 49' χάρι στο γκολ του Αλίμπεκ. Οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 61', λόγω της αποβολής του Ρέμπελς, χάνοντας κάθε ελπίδα να διεκδικήσουν κάτι στο παιχνίδι.

 

Λευκορωσία - Ελβετία 0-5

Ασταμάτητη ήταν η Ελβετία στο παιχνίδι που διεξήχθη στο Νόβι Σαντ της Σερβίας, συντρίβοντας την αδύναμη Λευκορωσία με πέντε γκολ.

Στο πρώτο μέρος, το σκοράρισμα ανέλαβε ο Ρενάτο Στέφεν που πέτυχε χατ-τρικ, βρίσκοντας δίχτυα στο 4', το 17' και το 29' αντίστοιχα. 

Με το ματς να έχει ουσιαστικά κριθεί, η ομάδα του Μουράτ Γιακίν έριξε τους ρυθμούς, αλλά οι Τσάκα και Αμντούνι ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 5-0, με δύο γκολ στο 62' και το 65'.

 

Ισραήλ - Κόσοβο 1-1

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν Ισραήλ και Κόσοβο, καθώς έμειναν στο 1-1 στο «Στάδιο Μπλούμφιλντ» του Τελ Αβίβ.

Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς καλύτεροι στο πρώτο μέρος, αλλά δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την ανωτερότητα τους και μάλιστα βρέθηκαν πίσω στο σκορ, λόγω του αυτογκόλ του Ελί Ντασά στο 36'. Η εικόνα δεν άλλαξε στο επόμενο 45λεπτο και ο Ντορ Πέρετζ ισοφάρισε για τους Ισραηλινούς στο 56', με το 1-1 να μένει ως το τέλος.