ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

27 September, 2023 - 00:36

Categories: 

Εύκολα, κυρίαρχα και με τεσσάρα η πρόκριση της Μπάγερν

Το κύπελλο της Γερμανίας ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα με την Μπάγερν, η οποία θέλει να επιστρέψει στην κατάκτηση του ύστερα από τέσσερα χρόνια, να επικρατεί εύκολα της Μουνστερ με 0-4. 

Σαφέστατα, η αντίπαλος των Βαυαρών, δεν αποτελούσε μεγάλο εμπόδιο καθώς αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία της Γερμανίας. Η Μπάγερν, ωστόσο δεν την υποτίμησε και ξεκίνησε με το πόδι στο γκάζι από το πρώτο λεπτό. Στο 9ο λεπτό ο Τσουπο Μότινγκ έκανε το 0-1 ενώ λίγο πριν την ανάπαυλα, Λαιμερ και Κρατζικ διαμόρφωσαν το 0-3. Βεβαίως, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με την Μουνστερ να μην μπορεί να βρει λύσεις ενώ το κερασάκι στην τούρτα ήρθε από τον Τελ στο 86' για το τελικό 0-4.

Έτσι η Μπάγερν προκρίθηκε από τον πρώτο γύρο του DFB Pokal χωρίς να προβληματίσει καθόλου, απέναντι σε μια ομάδα η οποία πέρυσι κέρδισε την άνοδο της από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα προς την επαγγελματική 3Liga.