ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

27 September, 2023 - 00:29

Categories: 

Εύκολα στον επόμενο γύρο η Γιουνάιτεντ, αποκλεισμοί - σοκ για Λούτον και Γουλβς

Εύκολο βράδυ είχε κάτοχος του Λιγκ Καπ Αγγλίας, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για τον τρίτο γύρο της διοργάνωσης, αφού κέρδισε άνετα με 3-0 την Κρίσταλ Πάλας στο «Ολντ Τράφορντ».

Οι παίκτες του Τεν Χαγκ ήταν απόλυτα κυρίαρχοι στο πρώτο μέρος και έβαλαν γρήγορα τις βάσεις για την πρόκριση. Στο 21', συνεργάστηκαν άψογα και ο Γκαρνάτσο τελείωσε ιδανικά την φάση για να βάλει μπροστά τους γηπεδούχους, ενώ έξι λεπτά μετά, ο Κασεμίρο σκόραρε με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μάουντ.

Ίδια εικόνα και στην αρχή του δεύτερου μέρους, με την Γιουνάιτεντ να βρίσκει και τρίτο γκολ στο 56'. Ο Κασεμίρο βρήκε με υπέροχη μπαλιά τον Μαρσιάλ, ο οποίος «κλείδωσε» ουσιαστικά την υπόθεση πρόκριση.

 

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς ξεχώρισε ο αποκλεισμός της Λούτον από την Έξετερ, ομάδα τρίτης κατηγορίας, με 1-0, αλλά και η ήττα της Γουλβς με 3-2 στην έδρα της εκπληκτικής Ίπσουιτς.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μπράντφορντ - Μίντλεσπρο 0-2

Έξετερ - Λούτον 1-0

Ίπσουιτς - Γουλβς 3-2

Μάνσφιλντ - Πίτερμπρο 2-2

Πορτ Βέιλ - Σάτον 2-1

Σάλφορντ - Μπέρνλι 0-4

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κρίσταλ Πάλας 3-0