ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

3 March, 2023 - 00:51

Categories: 

Εύκολο έργο και πρόκριση στην τετράδα για Αϊντχόφεν και Άγιαξ

Τα προημιτελικά για το KNVB beker ολοκληρώθηκαν σήμερα με δύο αναμετρήσεις από τις οποίες προκρίθηκαν Αϊντχόφεν και Άγιαξ.

Ξεκινάμε με το πρώτο παιχνίδι, στο οποίο η Αϊντχόφεν πέτυχε εύκολη νίκη απέναντι στην Άντο Ντε Χάαγκ μέσα στο "Phillips Stadium" και συνέχισε το απίστευτο σερί 20 αγώνων αήττητη απέναντι της. Συγκεκριμένα, έχοντας μάθει από την "γκέλα" της Ουτρέχτης προχθές, η Αϊντχόφεν δεν ήθελε να αφήσει το παιχνίδι να κριθεί αργότερα οπότε με δύο γρήγορα έκανε το 2-0. Στην αρχή ο Μπακαγιοκο στο 12' άνοιξε το σκορ ενώ ο Τιλ στο 21' έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην Αϊντχόφεν. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, η γηπεδούχος ήθελε να βάλει ταφόπλακα στις ελπίδες πρόκρισης της Άντο Ντε Χάαγκ οπότε ο Σανγκαρε στο 54' ύστερα από ασίστ του Ντε Γιονγκ κλείδωσε την υπόθεση πρόκρισης κάνοντας το 3-0. Το μόνο που κατάφερε η Άντο Ντε Χάαγκ ήταν να μειώσει με τον Σελουκι στο 56'. Αν και τα χρονικά περιθώρια ήταν αρκετά, η Άντο Ντε Χάαγκ δεν απείλησε και έτσι το 3-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Στο άλλο παιχνίδι, ο Άγιαξ αγωνιζόμενος στην έδρα της Ντε Γκραφσαπ από την β κατηγορία, προκρίθηκε στην επόμενη φάση με σκορ 0-3. Δίχως να θέλει να πάθει ότι έπαθε και η Ουτρέχτη, γρήγορα άνοιξε το σκορ ο "Αίαντας" με τον Σάντσες στο 12' και με τον Μπεργκβαιν στο 26'. Αντίδραση από τους γηπεδούχους δεν υπήρχε και έτσι ο Άγιαξ έφτασε σε μια εύκολη νίκη με 0-3 χάρη στο γκολ του Μπρομπι στο 78'.

Επομένως, στα ημιτελικά του κυπέλλου Ολλανδίας συνεχίζουν Αϊντχόφεν, Άγιαξ, Φέγενορντ και Σπακενμπουργκ με την κλήρωση να διαδραματίζεται το Σάββατο 4 Μαρτίου.