ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Σπύρος Παράσχης

18 February, 2023 - 19:33

Categories: 

Ηττήθηκε και δίνει δικαιώματα η Μπάγερν

Η Μπάγερν Μονάχου ήταν αγνώριστη σήμερα και ηττήθηκε με 3-2 από την Μπορούσια Μοντσεγκλάντμπαχ στο «Borussia Park», βάζοντας φωτιά στην μάχη του τίτλου.

Οι Βαυαροί βρέθηκαν σε δεινή θέση από το όγδοο λεπτό όταν ο Ουπαμεκανό είδε την κόκκινη κάρτα και αποβλήθηκε. Πέντε λεπτά μετά, ο Χόφμαν πάσαρε έξυπνα στον Στιντλ από μια στημένη μπάλα και ο τελευταίος άνοιξε το σκορ για την Γκλάντμπαχ. Η Μπάγερν, όμως, είχε απαντήσει και ισοφάρισε στο 35' με τον Τσούπο-Μοτίνγκ.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και ανέκτησαν το προβάδισμα στο 55' με τον Γιόνας Χόφμαν, ενώ είχαν και δοκάρι δύο λεπτά μετά. Με την Γκλάντμπαχ να ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς, ο Τουράμ έκανε το 3-1 στο 84'. Το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες των Βαυαρών ήταν να μειώσουν με τον Τελ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Μπάγερν μπορεί, επομένως, να βρεθεί στην δεύτερη θέση εάν η Ουνιόν νικήσει το δικό της παιχνίδι. Η Γκλάντμπαχ, από την άλλη, ανέβηκε στην όγδοη θέση και κρατάει ζωντανές της ελπίδες της για έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.