ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Γιώργος Στεργίου

9 January, 2024 - 11:04

Tags: 
Categories: 

ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Η ΑΕΚ betsson B.C ηττήθηκε απο τον Ολυμπιακό στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων καθως οι απουσίες της (Κουζμίνσκας τραυματίας και Kabengele αποχώριση) και η αστοχία της στέρησαν το δικαίωμα να διεκδικήσει κατι καλυτερο απο το τελικό 80-92.

Στα του αγώνα η ΑΕΚ καταφερε να επστρέψει στο ματς απο το -17 (52- 69) στο 27’ και 4 λεπτα πριν το τέλος καταφερε μετα απο σουτ του κορυφαίου για την ΑΕΚ Μακρέι να μειώσει στους 4 ποντους την διαφορά. Ένα λάθος του Jason Raddle μετα απο μια καλη αμυνα της αμυνας και η ευστοχια των Παπανικολάου και William Gosh εφεραν την ηττα για την Βασίλισσα.

Το κέρδος για την ΑΕΚ απο το χθεσινο ματς ειναι η εξαιρετικη και ψυχωμένη εμφάνιση των Ελληνων παιχτων της η οποία στηρίζεται στο πλανο του coach Πλάθα να δημιουργήσει ενα βασικό κορμό Ελληνων παιχτων. Ο Ζώης Καράμπελας έχε κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πλάθα και διακαίως καθώς διαθέτει ταχύτητα και το απαιτούμενο μπασκετικό θράσος για να εχει την την πρωτοκαθεδρία στην θεση ένα. Ο ‘Ομηρος Νετζήπογλου 9π. ειναι η καλύτερη μεταγραφη Έλληνα παχτη που έχει κανει τα τελευταία χρόνια και με προσωπικές άμυνες και μια highlight φάση με ενα εμφατικό κάρφωμα υπο το βλέμμα του Moustafa Fall εδωσε την απαιτούμενη ωθηση για το come back της ΑΕΚ στο ματς. Τελος οι Νετζήπογλου 12π και Ματαλιωτάκης δινουν μεγεθος στην πενταδα της ΑΕΚ με τον Βορειοελλαδίτης forward να δινει λυσεις σε αμυνα απιθεση με το καλό mid range σουτ που διαθετει.

Ο Μακρέι απεδειξε πως φέτος ειναι ο φυσικός ηγέτης της ΑΕΚ καθωε με 21 ποντους και μεγάλα σου κρατησε την Βασίλισσα στο παιχνίδι.

Η ΑΕΚ εχασε στο επι μέρους σκορ σε ολα τα δεκάλεπτα, εχασε την μάχη των ριμπαουντ 35-40 και ειχε 9 λιγοτερες ασιστ απο τον ΟΣΦΠ 18-27. Τελος το απογοητευτικό 26-60 στα διποντα σε ματς εντος εδρας με αρνητικο πρωταγωνιστη τον justin tillman 7-20 2π αποτυπωνουν σταιστικα το γιατι η ΑΕΚ υπέστει την 7η ηττα της στο πρωτάθλημα.

 απουσια του Κουζμινσκας, του μόνου αθλητή της ΑΕΚ που βρίσκεται στο top5 των στατιστικών της BasketLeague στην ενοτητα των τριπόντων με 54,05% καθως και η ανελπιστη φυγή του kabengele που δεν μπορει ακομη να καλυφθει απο τον νεοεισελθοντα στην ομαδα jordan Morgan που θέλει χρόνο για να προσαρμοστεί στις απαιτησεις της ομάδας ηταν κομβικου χαρακτηρα και δεν ισοσταθμιζουν την απουσια του Κάνααν απο την ομαδα του Ολυμπιακού.

Τι μας άρεσε : η εξαιρετικη και καυτη ατμόσφαιρα στο Olympic Hall των ανω λιοσίων απο τους φίλους της ΑΕΚ

Τι δεν μας άρεσε : η απαγοητευτική εμφάνιση του jason Radle με 0-7 τριποντα

Στην Αντίπερα Οχθη : ο Κώστα Παπανικολάου έκανε μία μεστη εμφανιση με double double 20π 14rbs και ο coach Μπαρτζώκας στόχευσε έξυπνα στην ρακετα της ΑΕΚ καθως το μέγεθος που διαθετει εκει ο ΟΣΦΠ με Μιλουτινοφ Φαλ Πετρουσεφ και Πιτερς εδωσε τ συγκριτικο πλεονέκτημα απεναντι σε κοντιτερους αντιπάλους ακομη και οταν ο Πλαθα διάλεξε να παιξει άμυνα ζώνης. 

Ομάδα: 
Διοργάνωση: