ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).

22 September, 2023 - 02:10

Categories: 

Ηττα στις λεπτομέρειες για τον Παναθηναϊκό

Την ήττα 8-7 από την οικοδέσποινα Πρόμορατς Κότορ γνώρισε ο Παναθηναϊκός, στην πρεμιέρα του για τον 8ο προκριματικό όμιλο του Euro Cup ανδρών στην υδατοσφαίριση, που διεξάγεται στο Μαυροβούνιο. Παρά την πολύ καλή τους άμυνα και την εξαιρετική εμφάνιση του τερματοφύλακα Ριστίτσεβιτς, που μάλιστα απέκρουσε δύο πέναλτι, οι «πράσινοι» προδόθηκαν από τις επιθετικές τους αδυναμίες και έχασαν το παιχνίδι, με συνέπεια οι πιθανότητές τους για πρόκριση στην επόμενη φάση να λιγοστέψουν αρκετά. 

Η ομάδα του Δημήτρη Μάζη δεν πέρασε ποτέ μπροστά στο σκορ και, με αφετηρία το 4-4 στα μέσα της τρίτης περιόδου, οι γηπεδούχοι «έτρεξαν» ένα σερί 3-0 και προηγήθηκαν 7-4, επτά λεπτά πριν τη λήξη. Με το τέταρτο προσωπικό γκολ του κορυφαίου Γιάννη Αγκόρτσα και ένα τέρμα του Δερμιτζάκη, το «τριφύλλι» πλησιάσε σε 7-6, 1΄54΄΄ πριν το τέλος, αλλά ο βετεράνος Ντράσκο Μπργκούλιαν στην επόμενη επίθεση «σφράγισε» ουσιαστικά τη νίκη της Πρίμορατς.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τα παιχνίδια του αύριο το βράδυ (22/9, 21:00), αντιμετωπίζοντας στον ελληνικό «εμφύλιο» το Περιστέρι, το οποίο σήμερα είχε ρεπό.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 1-2, 2-1, 3-3

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Ριστίτσεβιτς, Δευτεραίος, Κανδανολέων, Ζερβουδάκης, Νικολαϊδης, Στίβενσον, Μπραϊμης, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας, Δερμιτζάκης 2, Αγκόρτσας 4, Αλβέρτης, Κρατημένος

πηγή amna.gr