ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

23 September, 2023 - 10:02

Categories: 

Η αγριεμένη Γκοου Αχεντ Ιγκλς έκοψε το αήττητο της Φορτούνα Σιταρντ

Η 6η αγωνιστική της Eredivisie ξεκίνησε χθες με την αναμέτρηση, δύο εκ των πιο φορμαρισμένων ομάδων στην Ολλανδία. Ο λόγος για την Γκοου Αχεντ Ιγκλς η οποία υποδέχτηκε την αήττητη Φορτούνα Σιταρντ, υποχρεώνοντας τη σε ήττα με 3-0.

Αναλυτικότερα, οι δύο ομάδες ξεκίνησαν ψύχραιμα το παιχνίδι, χωρίς να ήθελε καμία να ρισκάρει. Βέβαια, όσο περνούσε η ώρα, η Γκοου Αχεντ Ιγκλς έβρισκε χώρους και απείλησε την εστία του Παντουρ. Στο 37', ο Εντβαρσεν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. 

Στο δεύτερο μέρος, η Φορτούνα προσπάθησε να κάνει αισθητή την παρουσία της, κυρίως στο επιθετικό κομμάτι αλλά οι γηπεδούχοι είχαν διαβάσει σωστά το παιχνίδι των αντιπάλων. Ο Σόου, στο 77', κόντρα στην ροή του παιχνιδιού έκανε το 2-0 και κλείδωσε την υπόθεση νίκη για την Γκοου Αχεντ Ιγκλς. Ανήμπορη να αντιδράσει η Φορτούνα, δέχτηκε και τρίτο τέρμα από τον Ρομενς ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 90+2', διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Τρίτη νίκη για την Γκοου Αχεντ Ιγκλς, η οποία ανέβηκε στην 5η θέση με 10 βαθμούς ενώ στην θέση από κάτω παρέμεινε η Φουρτούνα Σιταρντ με ένα βαθμό λιγότερο.