ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Nίκος Ζαραϊδώνης

7 February, 2023 - 00:04

Categories: 

Η δράση για την 21η αγωνιστική της Serie A σήμερα 6/2!

Ελλάς Βερόνα - Λάτσιο και Μόντσα - Σαμπντόρια διασταύρωσαν τα ξίφοι για την 21η αγωνιστική της SERIE A. Ένα ματς χωρίς νικητή διεξήχθει στο "Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι" με την Ελλάς Βερόνα και Λάτσιο να μένουν στο 1-1, ένα σκληρό ματς μιας και στον αγώνα βγήκαν 6 κάρτες. Το πρώτο γκολ ήρθε από τους φιλοξενούμενους στην εκπνοή του 1ου ημιχρόνου με τον Κατάλντι να πασάρει στον Πέδρο μέσα στην περιοχή της Βερόνα κε τον ίδιο να μένει όρθιος στη μεγάλη περιοχή για να φέρει τη μπάλα από το δεξί στο αριστερό και με αριστοτεχνικό χτύπημα  να νικήσει τον Μοντιπό. Στο 2ο ημίχρονο τώρα η οικοδεσπότες ανέβασαν στροφές και στο 51ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ ο Λάζοβιτς έβγαλε τη σέντρα και ο Ενγόνζ πήρε την κοντινή κεφαλιά για να νικήσει τον τερματοφύλακα της Λάτσιο και να φέρει το ματς στα ίσα. Λόγο των αλλαγών και των νεύρων που επικρατούσαν στο ματς ο διαιτητής έδειξε 6 λεπτά επιπλέον χρόνου, χωρίς να αλλάζει η εικόνα του ματς.Στο τελευταίο ματς της ημέρας 6/2 για την 21η αγωνιστική της SERIE A  η Μόντσα φιλοξένησε την Σαμπντόρια στο Stadio Brianteo. Ενα ματς ροντέο χωρίς νικητή τελείωσε με την Μόντσα και τη Σαμπντόρια να μένουν στο 2-2, σε ένα παιχνίδι με δράση από την αρχή του μέχρι το τελευταίο λεπτό. Στον αγώνα λοιπόν, το σκορ άνοιξε νωρίς μόλις στο 12ο λεπτό η Σαμπντόρια με τον Μανόλο Γκαμπιαντίνι να σκοράρει καθώς παίρνει μια πάσα μέσα στην μεγάλη περιοχή και κάνει ένα χαμηλό σουτ που πάει στο κέντρο της εστίας και πίσω από τον τερματοφύλακα μετά από τη χρήση του VAR. Οι γηπεδούχοι απάντησαν λίγο μετά και στο 32ο λεπτό Ο Κάρλος Αγκούστο δίνει μια πάσα στα πόδια του  Αντρέα Πετάνια και κάνει ένα σουτ μέσα από την περιοχή και κάνει το 1-1 για τη Μόντσα. Το 2ο ημίχρονο έμελλε να είχε αλλα δύο γκολ στο παιχνίδι, στο 58ο λεπτό Μανόλο Γκαμπιαντίνι ήταν στο σωστό σημείο την σωστή στιγμή για να πάρει το ριμπάουντ μέσα στην περιοχή, και στέλνει την μπάλα χαμηλά στο κέντρο της εστίας κάνοντας το 1-2. Το ματς συνεχίστηκε με πολύ ενταση μέχρι τις καθυστερήσεις, ο διαιτητής έδειξε 6 λεπτά επιπλέον παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι δεν είχαν σκοπό να καταθέσουν τα όπλα και έτσι μετά από κάποιες μικρές καθυστερήσεις ακόμα η Μόντσα βγαίνει σε αντίθεση και στο 90+7 ο Μούρου ανατρέπει τον επιθετικό δίνοντας πέναλτι στη Μόντσα στο τελευταίο λεπτό. Ο Ματέο Πεσίνα εκτέλεσε ένα ασταμάτητο πέναλτι που πέρασε από τον τερματοφύλακα και κατέληξε στην κάτω δεξιά γωνία φέρνοντας τον 1 βαθμό στην ομάδα του.Να υπενθυμίσουμε ότι εκκρεμεί ο αγώνας της Σαλερντινάτα με την Γιουβέντους αύριο 7/2 στις 21:45.     Νίκος Ζαραϊδώνης