ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

20 March, 2023 - 00:45

Categories: 

Η Εθνική Ποδοσφαίρου στον Alpha, αποκαλύψεις στην "Δίκη" και στην Αυστραλία ο «Σιωπηλός Δρόμος»!

Η μάχη της Ελλάδας για την πρόκριση στο Euro 2024 αρχίζει στον Alpha!

Μετά τους 15 συναρπαστικούς αγώνες του Nations League, με την επιτυχημένη πορεία της Εθνικής Ελλάδας, ο Alphaσυνεχίζει τις μεγάλες ποδοσφαιρικές μεταδόσεις και το 2023.

Ο Alpha θα μεταδώσει όλους τους σημαντικούς αγώνες της Εθνικής μας για την πρόκριση στο Euro 2024 μαζί με τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας, τιςαναμετρήσεις μεγάλων ομάδων για τα προκριματικά του Euro 2024 και τουςτελικούς του Nations League τον Ιούνιο.

Οκτώ επικές αναμετρήσεις της Εθνικής μας, με τη φιναλίστ του Μουντιάλ Γαλλία, την ιπτάμενη Ολλανδία, την Ιρλανδία και το Γιβραλτάρ, για την πρόκριση στη μεγαλύτερη διοργάνωση του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, έρχονται στις οθόνες μας!

Στο ντεμπούτο της διοργάνωσης, η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία έρχεται αντιμέτωπη με την πανίσχυρη Αγγλία! ΗΕθνική του Πογέτ στην πρώτη της επίσημη αναμέτρηση στο Φάρο της Πορτογαλίας, στον τόπο που έγραψε ιστορία, αντιμετωπίζει το Γιβραλτάρ!

Προκριματικά Ελλάδας στο Euro 2024. Η Εθνική παίζει μπάλα στον Alpha!

Και στην Αυστραλία ο «Σιωπηλός Δρόμος»

Ο «Σιωπηλός Δρόμος» συνεχίζει την επιτυχημένη διεθνή πορεία του Έχοντας ήδη κατακτήσει την Ιταλία, την Αμερική και τον Καναδά, η κορυφαία δραματική σειρά του MEGA που συγκλόνισε κοινό και κριτικούς αποσπώντας διθυραμβικά σχόλια, ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Αυστραλία.

Η Beta Film, στην οποία το MEGA παραχώρησε τα δικαιώματα παγκόσμιας διανομής του «Σιωπηλού Δρόμου», προχώρησε σε συμφωνία με το ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο Special Broadcasting Service (SBS) για τη μετάδοση της σειράς. Το SBS κατέχει εξέχουσα θέση στον χώρο των media της Αυστραλίας διαθέτοντας πληθώρα τηλεοπτικών καναλιών και ραδιοφωνικών σταθμών.

Η διεθνής επιτυχία της δραματικής σειράς «Σιωπηλός Δρόμος» των Πέτρου Καλκόβαλη και Μελίνας Τσαμπάνη, σε σκηνοθεσία Βαρδή Μαρινάκη επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά τις στρατηγικές επιλογές του MEGA, το οποίο επενδύει στη μυθοπλασία υψηλών προδιαγραφών.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους εμφανίζονται οι: Δημήτρης Λάλος, Πηνελόπη Τσιλίκα, Αντώνης Καφετζόπουλος, Χρήστος Λούλης, Ανθή Ευστρατιάδου, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Νικόλας Παπαγιάννης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννος Περλέγκας, Μυρτώ Αλικάκη και Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Την πρωτότυπη μουσική υπογράφει ο μουσικοσυνθέτης Θοδωρής Ρέγκλης.

Η Δίκη στο OPEN

Η Δίκη στο OPEN, στη νέα εποχή.  Το μακροβιότερο talk show, τη Δευτέρα, στις 9 το βράδυ, ζωντανά, στην υβριδική τηλεόραση του OPEN. Η αθλητική εκπομπή των μεγάλων αποκαλύψεων δίνει πάλι τον τόνο για να μη μείνει τίποτε στο σκοτάδι: 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Το 13άρι της χειραγώγησης - Στο φως οι φάκελοι της Sportradar - Σχολιάζουν ο στοιχηματικός αναλυτής Νίκος Παναγόπουλος και η δημοσιογράφος Μαίρη Μπενέα. 

ΕΡΕΥΝΑ: Γιατί καθυστερεί η ποινική και πειθαρχική διερεύνηση των ύποπτων αγώνων - Στο studio ο δικηγόρος Παύλος Σαράκης. 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η αθέατη πρεμιέρα των πλέι οφ: ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και Άρης-ΠΑΟΚ - Όλα τα στοιχεία από τον προπονητή Χάρη Παππά και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μπούζο.  

35 χρόνια Δίκη, με τον Κυριάκο Θωμαΐδη. Τη Δευτέρα, στις 9 το βράδυ, ζωντανά, στην υβριδική τηλεόραση του OPEN. Και σε μαγνητοσκόπηση, μετά τα μεσάνυχτα, στο Ανοιχτό Κανάλι.

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Στα Village Cinemas «μετακομίζει» για τρεις Παρασκευές η εκπομπή «Της τρελής» του Ρυθμού 94.9, μέχρι τις 31 Μαρτίου, η Σοφία Κουρτίδου και ο Γιάννης Κατινάκης θα κάνουν τις εκπομπές τους από τα Village στο The Mall Athens, 5 με 8 το απόγευμα...

-Η εικόνα των εμφανίσεων των καλεσμένων αλλά και των συμμετεχόντων κράτησε τα βλέμματα στραμμένα στο J2US, σημειώνοντας κατά μέσο όρο στις ηλικίες 18-54 ποσοστό 13,2% και στο σύνολο του κοινού 14,7%, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό. Το γυναικείο κοινό ξεχώρισε το J2US χαρίζοντας του υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, με τις γυναίκες ηλικίας 25-44 να σημειώνουν μέχρι και 28%...

-Για ακόμα δύο χρόνια θα μείνει στον ΣΚΑΙ ο Γ. Αυτιάς, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην εκπομπή του...

-O Μελωδία 99.2 βρέθηκε στην κορυφή των ραδιοφωνικών μετρήσεων, αφήνοντας στη δεύτερη θέση, τον ΣΚΑΪ 100.3. Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Sfera 102.2...

-Πέθανε σε ηλικία 66 ετών, μετά από μάχη με τον καρκίνο ο δημοσιογράφος Κώστας Γεωργιάδης. Είχε ξεκινήσει τη δημοσιογραφία στην εφημερίδα «Ριζοσπάστης», εργάστηκε επί πολλά έτη στην «Ελευθεροτυπία», ενώ υπήρξε συμπαρουσιαστής του αείμνηστου Φίλιππου Συρίγου στη εκπομπή της ΕΡΤ «Αθλητικές Συναντήσεις». Το 1996, ο Κώστας Γεωργιάδης είχε την ιδέα και υπήρξε δημιουργός της πρώτης ελληνικής αθλητικής διαδικτυακής ιστοσελίδας, τη Sportline.gr, η οποία στη συνέχεια ονομάστηκε Sport.gr...

-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo,com