ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

23 May, 2023 - 15:58

Categories: 

Η επόμενη ημέρα ξεκινά με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του την πίκρα για τον τρόπο  τον οποίο χάθηκε η Ευρωλίγκα στον δραματικό τελικό της περασμένης Κυριακής από την Ρεάλ Μαδρίτης και πλέον ξεκινά ει να χαράσσει τα πλάνα του με φόντο την επόμενη ημέρα που προβλέπεται ιδιαίτερα απαιτητική σε όλα τα μέτωπα

 Έπειτα από τον χαμένο τελικό της Euroleague με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ολυμπιακός στρέφει πλέον την προσοχή του στα ημιτελικά της Basket League με τον ΠΑΟΚ, με σκοπό να ολοκληρώσει τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, όμως οι νταμπλούχοι Ελλάδας φροντίζουν να … τρέχουν να διευθετήσουν και τις εκκρεμότητες που είναι ανοικτές με φόντο τη επόμενη σεζόν, όπου θα επιδιώξουν να φανούν ακό,μη πιο συμπαγείς, δυνατοί και το κυριότερο … υποψιασμένοι!

Ένα από τα ονόματα που απασχολούν τους Πειραιώτες είναι και  εκείνο του Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Η ιστορία με τον Σέρβο σέντερ κρατά από την περσινή σεζόν, όταν και ο Ολυμπιακός τον είχε πλησιάσει σύμφωνα με δημοσιεύματα, ωστόσο το συμβόλαιο που τον «έδενε» με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκανε τα πράγματα δύσκολα, με αποτέλεσμα να μην προχωρήσει η υπόθεση.

 

 

Πλέον τα δεδομένα είναι διαφορετικά καθώς ο «Μίλου» μένει ελεύθερος και θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Είναι λογικό λοιπόν οι Ερυθρόλευκοι να «κυνηγήσουν» την περίπτωση και να τον κάνουν δικό τους. Τα «όπλα» των Πειραιωτών είναι αρκετά με το πιο σημαντικό να είναι οι καλές σχέσεις που διατηρούν με τον παίκτη, αλλά και η επιθυμία που έχει ο ίδιος να επιστρέψει.

 

Βέβαια υπάρχουν και εμπόδια καθώς το οικονομικό κομμάτι είναι ένα σημαντικό ζήτημα, αφού κανονικά το κασέ του Μιλουτίνοφ είναι υψηλό μιας και πρόκειται για έναν από τους καλύτερους σέντερ των τελευταίων ετών στην Ευρώπη. Η απουσία του όμως από το κορυφαίο επίπεδο σίγουρα θα παίξει τον δικό της ρόλο στα χρήματα που μπορεί να ζητήσει.

 

Τα μέτωπα που θα έχει ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι θα είναι αρκετά με πιο σημαντικά φυσικά αυτά των Κώστα Σλούκα και Σάσα Βεζένκοφ. Ο Έλληνας γκαρντ μένει ελεύθερος και αναμένεται να γίνουν συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, ενώ ο Βούλγαρος φόργουορντ πρέπει να αποφασίσει αν τελικά θα κάνει το μεγάλο βήμα στο ΝΒΑ για λογαριασμό των Σακραμέντο Κινγκς.

Ο Μιλουτίνοφ όμως παραμένει ένα κρίσιμο κομμάτι του σχεδιασμού καθώς μια ενδεχόμενη προσθήκη του μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Κι αυτό γιατί θα δημιουργήσει ένα ισχυρό δίδυμο στη θέση «5» με τον Μουσταφά Φαλ που θα «ξεχειλίζει» από ποιότητα και μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες.

Ομάδα: